Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Shakira: She Wolf (Epic / Sony Music)

Shakira - Shakira: She Wolf (Epic / Sony Music)

Shakira "She Wolf" című, sokak által várt vadiúj albuma nemrég jelent meg világszerte a "Did It Again", "Gypsy" és a címadó "She Wolf" című slágerrel, melynek megírásában és készítésében is részt vett társ-szerzőként és társ-producerként. A "She Wolf" a kolumbiai énekesnő harmadik angolnyelvű stúdióalbuma.

A "She Wolf" album többségében angolnyelvű dalokat tartalmaz, melyet 2010-ben egy új és egyedülálló repertoárral felvértezett spanyolnyelvű lemez fog követni. Az új albumot Shakira olyan neves művészekkel és producerekkel készítette, mint Pharrell, Wyclef Jean, a The Neptunes, és John Hill. Az egész lemezt szintetizátorok uralják, a jelenlegi elektrós trendnek megfelelően, mindez megbolondítva olyan hangzásvilággal, amelyet már megszokattunk tőle: indiai, közép-keleti és latinos, kolumbiai hangzás keveredik rajta.

Shakira - Shakira: She Wolf (Epic / Sony Music)

Az album – amely 12 felvételt tartalmaz - első slágere, a "She Wolf" már világszerte felért a kislemez és rádiós listák élére, első helyen debütált az amerikai kislemezlistán, és már több mint egymillió alkalommal töltötték le, vezette az iTunes Hot Singles eladási listáját is, de a dalhoz készült videoklip is felért a csúcsra az iTunes eladási listáján. A videoklipet egyébként már több mint 35 millióan nézték meg a YouTube-on, mellyel ez az egyik legnagyobb nézettségű klip az idei évben. Nemzetközileg is már nagy sikereket ért el a dal: #1 7 országban és top5-ben szerepel további 14 országban, köztük Nagy-Britanniában, Írországban, Mexikóban, Németországban, Argentínában, Kolumbiában és Chilében. Shakira eddigi karrierje során már számtalan listavezető spanyol- és angolnyelvű slágert készített, és több mint 50 millió albumot adott el világszerte. Legutóbbi albumpárosa, az Oral Fixation 1 & 2 összességében több mint 8 millió példányban kelt el, melyek legsikeresebb slágerei, a La Tortura és a Hips Don't Lie több mint 10 millió letöltést generált.

Az énekesnő zenés diadalmenete tehát folytatódik!

2009. 10. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2009. 10. 13. 15:47
Nagyon bejön. :)
Vendég 2009. 10. 15. 18:11
Ez azért nem semmi, több mint 5 ezer ft-ért vettem meg ma a lemezt.
Vendég 2009. 10. 21. 13:21
Volt cd 3 ezer és volt 5 ezer forintért, mi a kettő között a különbség?
Vendég 2009. 10. 24. 10:41
elég hü ly ék vagytok ha ennyit kiadtok rá! ez a k u r v a egy lyukast garast se ér! igénytelen!!!!!
Vendég 2009. 10. 24. 11:22
te aztán biztos tudod, senki sem votl kiváncsi a véleményedre jelelmtelen guest, azt szeretem ebben az oldalban h moderálják az olyan modortalanokat mint maga . Az album nagyon jóóóó:D csak ajánlani tudom, végig elhet tácnolni az egészet és a gondjaid egyszerűene ltűnnek arra az időre. Totális zenei orgazmus sztem:P kedvenceim: did it again, men in this town, good stuff, spy :D

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Shakira: She Wolf (Epic / Sony Music) cikk képei
Shakira - Shakira: She Wolf (Epic / Sony Music)Shakira - Shakira: She Wolf (Epic / Sony Music)