Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Bandslam Original Soundtrack (Hollywood Records / EMI)

Filmzene - Bandslam Original Soundtrack (Hollywood Records / EMI)

Úgy tűnik, továbbra is népszerűek a tinik körében a zenével kapcsolatba hozható filmek. Ez alól a Bandslam sem kivétel. De vajon van-e akkora vonzereje, mint Hanna Montana-nak vagy a High School Musical-nek?

Nos itt alapjáraton egy rockos albummal van dolgunk, ami pop beütéssel bír ugyan, de koránt sem olyan populáris anyag, mint a korábban említett alkotások.
A filmet a kritikusok szerették, mégis hatalmas bukta lett. Tinisztárokból pedig nincs hiány. Az egyik főszerepet a HSM-es Vanessa Hudgens alakítja, a másikat pedig Aly Michalka, sikeres színész- és énekesnő, valamint az Aly & Aj formáció tagja(2009-től 78Violet néven futnak) Mindkét énekesnő megmutatja énektudásat a filmben és a cd-n egyaránt(a filmbeli I Can't Go On, I'll Go On banda keretein belül), nem is rosszul...de valahogy nem áll össze a kép. Talán szerencsésebb lett volna, ha több track-en kapnak lehetőséget a lányok és kevesebb klasszikus rock dalt tartalmaz az album. Képviselteti magát az anyagon David Bowie, a The Velvet Underground & Nico, Wilco stb. A készítők valószínűleg arra játszottak, hogy a filmet megnéző tinik szülei is ráéreznek a rockos feelingre.

Filmzene - Bandslam Original Soundtrack (Hollywood Records / EMI)

A végeredmény mindenesetre felemásra sikerült.

/DÉW/

2009. 10. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 10. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bandslam Original Soundtrack (Hollywood Records / EMI) cikk képei
Filmzene - Bandslam Original Soundtrack (Hollywood Records / EMI)Filmzene - Bandslam Original Soundtrack (Hollywood Records / EMI)