Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Tiesto: Kaleidoscope (Record Express)

DJ Tiesto - Tiesto: Kaleidoscope (Record Express)

Tiesto már nem egyszer lett a világ legjobb Dj-jének választva, és neve valóban a világ minden részén ismert. Munkássága során olyan dolgokat vitt véghez, amelyet azelőtt a kritikusok elképzelhetetlenek tartottak, mint például, hogy egy DJ valaha is megtölt egy 25 000 férőhelyes sportcsarnokot, de ő megcsinálta. Immáron sok-sok eget rengető siker után elérkezettnek találta az időt, hogy a rádiós listákra is feliratkozzon, melyet vadonatúj albumától remél.

Az új albuma valóban kicsit eltérő, mint amit Tiestótól eddig megszokhatott a közönsége, és igazán egyedi. Amennyiben hasonlítani akarnánk, talán azt lehet mondani, hogy valahol olyan érzése van az embernek, mikor az albumot hallgatja, mintha egy ATB és David Guetta duó új lemezét hallgatná. Persze ez csak képletesen érthető, mert szó sincs erről. Az első szám egy kicsit eufórikus érzése után, hamar felpörög az ember hangulata, hiszen az Escape Me ütős dallama, és egyedi hangzás világa magával ragadja a vájt fülű közönséget. Ez a dal egyébként nem régiben kislemezen is megjelent, klipjét pedig már előszeretettel pörgetik a különböző zenei csatornák világszerte.
Továbbá még érdemes kiemelni az albumról még a Century és a La Ride című nótát, amelyek ugyan kicsit klubosabb dalok, de meglehetősen élvezhetőek, és nem feltétlen csak háttérzenének jók. Illetve még érdemes szót ejteni a Nelly Furtado-val készített közös dalról is, a Who Wants To Be Alone-ról és a Feel It In My Bones-ról, amely utóbbi úgy szintén elég sláger esélyes szerzemény.

Az album végén úgyszintén egy elég eufórikus dal található, mely keretbe foglalja ezt a 17 tracket. Az pedig, hogy 17 dal van az albumon, még inkább izgalmassá teszi, hiszen nem túl gyakori, hogy egy dance előadó egy albumán ennyi új zenét vonultasson fel (bár nem is ez az első).

Tiesto saját bevallása szerint inkább azt szerette volna megmutatni a közönségnek, hogy mennyit is fejlődött az elmúlt időben, mint zenei producer, és nem is inkább, mint DJ. Az pedig még a jövő zenéje, hogy mennyire fog tetszeni ez a népes publikumnak, de azt érdemes leszögezni, Tiesto idén is a világ második legjobb DJ-jének címet szerezhette meg!

Pál Richárd

2009. 11. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 11. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2009. 12. 04. 22:43
Szerintem sem a legjobb. Tiestonak a saját, kialakított stílusát kéne játszania, nem pedig mást.
Vendég 2009. 12. 13. 9:53
Ez az album isten lett,a többi dj-t lealázza,voltam Arminon Balaton Soundon,és 1 óra múlva a fél közönség kijött akkora rakás szar volt,Tiesto idén is jó volt Veszprémben,és jövőre egy álommal jön ide ami megalázz a világ elektronikus dj-it,jah a dj magnak nem szabad bedőlni,tavaly is botrány volt mert elcsalták a választást Arminra,csak ezt épp senki nem közölte.Kaleidoscope,annyira új h az emberek felfogni sem merik,egy dj ennyi stílust tud összekovácsolni,szerintem senki ne merje a szájára venni tiestot,amíg nem bizonyosodott meg róla h miről beszél....Tapasztalat voltam PVD,Arminon,Tieston és és és föld mind.....Tiesto number one..:P
Vendég 2009. 12. 21. 14:02
csáo lajos vagyok és nagyon jo ez az oldal:d
Vendég 2010. 01. 08. 7:23
Nemtudom.. Ahogy hallgatom a lemezt folyamatosan azon jar az agyam mikor jonnek azog a regi szarnyalos vokal szamai.. De hat varhattam.. Sztem Tiesto szep lassan csuszik lefele.. Nagyon szerettemregen akedvencem volt.. Sajnos. Most mar nemigazan tudja azt hozni mint regen.. Amikor hallgattam a lemezeit ahideg futkosott a hatamon es libaborrel harcoltam:D de ez mar semmit nem hoz ki.. Joo joo de nem az igazi ez az igazsag:s j.a.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Tiesto: Kaleidoscope (Record Express) cikk képei
DJ Tiesto - Tiesto: Kaleidoscope (Record Express)