Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Hevesi Tamás: Vagyok (NarRator Records)

Hevesi Tamás - Hevesi Tamás: Vagyok (NarRator Records)

"Ezt egy életen át kell játszani!” – Emlékszünk még erre a nagyszerű dalra? A nem mindennapi szerzeményt egy Hevesi Tamás nevű fiatalember adta elő anno. Azóta egy-két sikeres maxit leszámítva, eltűnt a pop életből. Vagy mégsem? Nos, Tamás saját utazási irodát alapított, különböző előadók lemezein működött közre. És most visszatért egy igazi szuper koronggal!

A lemezen lévő 12 dalt egy-két kivétel nélkül Tamás írta. Külön érdekesség, hogy az albumon egy olimpiai szám is helyet kapott „Sydney felé” címmel, melyet Tamás Duba Gáborral közösen írt. Duba Gábor nemrég a Bon Bon zenekarnak írt dalokat. Hevesi Tamás új lemezéről már az első nóta, a „Miénk a világ” már sokaknak ismerős lehet, hiszen már játsszák a számot a rádiók. Ebből egyébként videó klip is készült. Mindent összevetve: Hevesi Tamás szuper lemezt készített, a dalok zseniálisak, a hangszerelés tökéletes!

Aki szereti az igényes, eredeti muzsikát, meg fogja venni ezt a lemezt. Tamás idén nyáron turnéra is indul, melynek állomásai a következők: Július: Balatonaliga, Gyula, Harkány, Balatonboglár, Balatonfüred , Augusztus: Abádszalók, Mezőberény, Ózd. Ezt a korongot egyszerűen HALLGATNI kell!

Jónap Tamás

2000. 07. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2004. 06. 20. 0:00
A világ legjobb fej embere!!!!fantasztikus hanggal megáldva!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hevesi Tamás: Vagyok (NarRator Records) cikk képei
Hevesi Tamás - Hevesi Tamás: Vagyok (NarRator Records)