Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Leona Lewis: Echo (Sony Music)

Leona Lewis - Leona Lewis: Echo (Sony Music)

Elérkezett második albumához az X Factor eddigi legsikeresebb győztese. Lássuk Leonának sikerül-e levetkőzni magáról a búskomor balladák királynője címet.

Nos, azt már a lemezfelvezető kislemezből sejthettük, hogy nem hagyja el teljesen a Bleeding Love vonalat, ami várható volt. A Happy egy igazi power-ballada, ami az ünnepi szezon közeledtével szíven találta a közönséget. Ettől függetlenül az album lehetett volna merőben más stílusú...de nem lett. Az Echo ott folytatódik, amit a Spirit-nél befejezett az énekesnő. Egy kellemes, főként lassú dalokból álló dalcsokor csodás hanggal el(ő)adva. Szerencsére akad néhány kivétel és találhatunk 1-2 uptempo dalt, amik telitalálatnak bizonyulnak. Az I Got You, a svéd slágergyáros, Max Martin(Britney Spears:3, Katy Perry:I Kissed A Girl, Kelly Clarkson:My Life Would Suck Without You) vezénylete alatt született. Igazi slágervárományos. Nem hiába ez a tervezett második kislemez. Az Outta My Head szintén Martin szerzeménye és egyértelműen az album csúcspontja. Igazi elektronikus popdal, addiktív refrénnel. Ilyet még nem nagyon hallottunk Leonától, pedig jól áll neki ez az irányvonal. Hiba lenne kihagyni a track rádiós megjelentetését. Leona az előző anyagához hasonlóan itt is feldolgozott egy rock klasszikust, az Oasis Stop Crying Your Heart Out-ját, amit minden bizonnyal sokat fognak játszani a brit rádiók. Justin Timberlake működött közre illetve producerkedett a Don't Let Me Down című dal fölött, ami sok vizet nem zavar. Tipikus Timberlake hangzás, akár töltelékdalként is felfogható. A dalok többsége ballada. Meg kell hagyni, jól áll neki. A kiemelkedőbb dalok közé tartoznak a My Hands és az Alive című felvételek, valamint még szóra érdemes a Lost Then Found, ami Ryan Tedder, a OneRepuclic frontemberének műve.

Az album természetesen a brit lista csúcsán nyitott, az USA-ban azonban nem talált ilyen kedvező fogadtatásra. A kezdő pozíciója a 13. hely volt és máris mélyrepülésbe kezdett, ahogyan a világ számos slágerlistáján is. Úgy tűnik most nem lesz elég szomorkás balladákkal ostromolnia a listákat. Reméljük a gyorsabb dalok mind megjelennek külön hanghordozón, hogy a tágabb hallgatóság is megismerje a díva egy új oldalát.

/DÉW/

Tracklista:

1. “Happy”
2. “I Got You”
3. “Can’t Breathe”
4. “Brave”
5. “Outta My Head”
6. “My Hands”
7. “Love Letter”
8. “Broken”
9. “Naked”
10. “Stop Crying Your Heart Out”
11. “Don’t Let Me Down”
12. “Alive”
13. “Lost Then Found” featuring OneRepublic

2009. 12. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 12. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2009. 12. 20. 16:18
nekem nagyon tetszik!!!!!!!!!!!! i (L) leona
Vendég 2010. 01. 04. 19:11
Tudom, mon'ta a Csé', a "Gin Tonicban", itt: MMR, Lendva, később jöttem be, sorry. ;-P http://hu.wikipedia.org/wiki/Nguyen_Thanh_Hien http://vidds.net/v/hu/sp-kp-maradsz-official-music-video-long-version-hd_94V4J3Y4O463W2O5D4T4A3.html http://www.youtube.com/watch?v=tv122GxNmQo MMR, Lendva...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Leona Lewis: Echo (Sony Music) cikk képei
Leona Lewis - Leona Lewis: Echo (Sony Music)