Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Sade: Soldier of love (Sony Music)

Sade - Sade: Soldier of love (Sony Music)

Tíz év telt el Sade lemez nélkül. S most, 2010-ben hirtelen elénk pottyant a Soldier of love. Az új korongot nálunk ízléses, és egyszerű papírtokba rejtették, melyet egy mozdulattal szét lehet hajtani, hogy a CD-hez jussunk.

Kis fiókként funkcionál a tok. A zene pedig, mely a sugaras leolvasáskor szobánkban terem; lágy, könnyed, kissé álmodozó, mégis nagyon borzongató. Sadés, de ugyanakkor érezni rajta egy teljesen egyedi, új vonalat is, ami kicsit ismét előrébb mutat.

Talán sokan nem is tudják, hogy az énekesnőt Sade Adunak (eredetileg Helen Folasade Adunak) hívják, és 1959-ben született Nigériában, angol anya és nigériai apa gyermekeként. A soulos, jazzes és árenbís stílus a Soldier of love-on is észrevehető, ugyanakkor, ahogy azt már írtam is, sikerült ismét a csapatnak belecsempészni egy kis újítást, egy kis apró változást a zenébe.

Sade - Sade: Soldier of love (Sony Music)

Ettől megint egy egyedi, sajátos és harmonikus egység született, melynek ugyanakkor minden darabkája önállóan is megállja a helyét, és hozzáadja a lényegét ehhez az egészhez, melyet maga az album jelent. A gyorsabbról lassabbra, a kissé melankolikus hangulatúból a vidámra való áthajlások élvezhetővé, sokrétűvé teszik a lemezt, mégsem törik meg a vonalat, melyen a számok végig haladnak. Remek, és nagyon színvonalas lemezt adott tehát ismét a világnak Sade.

Tracklist:

1. The Moon And The Sky
2. Soldier Of Love
3. Morning Bird
4. Baby Father
5. Long Hard Road
6. Be That Easy
7. Bring Me Home
8. In Another Time
9. Skin
10. The Safest Place

stanley

2010. 04. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2010. 04. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2010. 04. 15. 0:47
A lemez nagyon jó lett, de a papír tokból marhára elegem van, sokkal hamarabb tönkre megy, sokkal könnyebben károsodik, stb. Ne mondják nekem h nagy pénzmegtakarítás meg környezetvédelem. Ahány CD-t eladnak, azon a műanyagon már nem múlik, és a papírhoz is ki kell vágni a fát, és ezt valószínűleg nem fogják újrahasznosítani... nem azért veszik... Én azóta nem veszek CD-ket, illetve azokat a cd-ket nem vagyok hajlandó megvenni, amit ilyen igénytelen papírtokokba pakolnak...
Vendég 2010. 04. 26. 18:28
a Gin-Tonic, meg a MMR Lendva... http://www.starmusic.hu/akos_szinbad_dala.html http://music.hu/news.php?cikk=8887 mi az, "felszabadult" újra a Faceb. fotótára számomra is? ;-)) sorry... :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sade: Soldier of love (Sony Music) cikk képei
Sade - Sade: Soldier of love (Sony Music)Sade - Sade: Soldier of love (Sony Music)