Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

MGMT: a lemez, amely meggörbíti a zenei tér-idő kontinuumot

MGMT - MGMT: a lemez, amely meggörbíti a zenei tér-idő kontinuumot

Elkészült a nagy várakozással övezett új MGMT album, melynek címe "Congratulations". 2010 egyik legjobban várt lemeze, a "Congratulations" a csapat "Oracular Spectacular" című korongját követi, amellyel elérték, hogy a publikum popzenei messiásként tekintsen rájuk.

A lemez kilenc egyedülállóan kreatív remekműből áll, amelyek ezzel egy igazán izgalmas hangzást eredményeznek. Az albumom a következő dalok találhatóak: "It's Working", "Song for Dan Treacy", "Someone's Missing", "Flash Delirium", "I Found a Whistle", "Siberian Breaks", "Brian Eno", "Lady Dada's Nightmare", és a címadó szám a "Congratulations".

A "Congratuliatons" című kiadvánnyal az MGMT egy teljesen új zenei világot tár majd elénk, amely meggörbíti a zenei tér-idő kontinuumot, hiszen az előző öt évtizedből találhatunk majd különböző hangzásvilágokat rajta.

Az összetett és érzelmekkel teli "Congratulations" egy újabb lépés az MGMT eddig is folyamatban lévő popzenei forradalmában.

Az exkluzív limitált kiadás egy a sorsjegyekről ismert lekaparhatós borítót - melyhez külön érmét is csomagoltak -, valamint egy 32 oldalas füzetet is tartalmaz fotókkal és a dalszövegekkel.

Zsó

2010. 04. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

MGMT: a lemez, amely meggörbíti a zenei tér-idő kontinuumot cikk képei
MGMT - MGMT: a lemez, amely meggörbíti a zenei tér-idő kontinuumot