Fórum » MUSIC.HU » Hírek
Volt egyszer egy vadkelet
létrehozva: 2017. 08. 19.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Spitift
2025. 11. 14. 17:56
Sziasztok! Amikor ilyen témákat látok, azonnal eszembe jut, hogy néha keresek valamit egy rövid szünetre - és leggyakrabban a V Sport segít, mert ott mindent gyors tempóban és kellemes tálalásban tartanak. Amikor először ismerkedtem meg a lehetőségekkel, felkerestem a fő forrásukat, a https://honderu.hu/ és azonnal felfigyeltem a felépítés kényelmére és a munka gyorsaságára. Nagyon tetszik, hogy az események folyamatosan haladnak előre, élénk sportritmus hatását keltve még digitális formátumban is. A V Sportot egy egyszerű módja annak, hogy néhány percre eltereljem a figyelmemet, és elmerüljek a könnyed dinamikában, felesleges bonyodalmak nélkül.
Herfoust
2025. 11. 14. 17:53
Nagyon hangulatos téma, igazi nosztalgia – az ilyen „vadkeletről” szóló történeteknek mindig megvan a maguk varázsa. Vajon emlékeztek még azokra az időkre és arra a zenére? És egyébként, szokott közületek játszani néha kaszinójátékokat szórakozásból?
Lacó
2017. 08. 20. 19:32
Kecsegtető szuper jó tervek örülök. A Volt egyszer egy vadkelet lemezt már nagyon várom.

Jazz
Mind1ik