Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elhunyt testvérének énekelt Nick Carter

Backstreet Boys - Elhunyt testvérének énekelt Nick Carter

A Backstreet Boys énekese a tragikus hirtelenséggel elhunyt testvérének, Leslie-nek dedikált egy dalt.

Kedden New York északi részén tragikus hirtelenséggel elhunyt a 25 éves Leslie Carter, Nick Carter testvére. Leslie halálát gyógyszertúladagolás okozta. Az énekest nagyon érzékenyen érintette a tragédia: a munkába menekült és megszakítás nélkül folytatta jelenleg is zajló turnéját a Backstreet Boys-szal, a koncertsorozat csütörtöki állomásán pedig megemlékezett elhunyt húgáról.

Nick Carter ugyanis csütörtökön a New York-i Irving Plazaban könnyekkel küszködve énekelte el a ’Falling Down’ című dal akusztikus verzióját, amit a testvérének ajánlott. Ez volt a Backstreet Boys első nyilvános fellépése a tragédia óta.

Backstreet Boys - Elhunyt testvérének énekelt Nick Carter

Leslie Carter 1986. június 6-án született New Yorkban. Bátyjához hasonlóan Ő is zenei karrierbe kezdett, 2000-ben vette fel első albumát, ami azonban nem került kereskedelmi forgalomba. Leslie 2008-ban férjhez ment, 2011. április 1-jén született meg kislánya, Alyssa Jane Ashton.

2012. 02. 05. 18:51

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

bsbfan 2012. 06. 27. 16:57
Én nagyon sajnálom az egész családot :'( szegény kislánynak anya nélkül kell felnőnie és gondolom a testvérei is nagyon nehezen viselik a történteket.. Megnéztem a youtube-ra feltett videót a koncertről. Nick még ebben a helyzetben is remekül énekelt bár végig sírta az egészet.... Őszintén szólva én is sírva fakadtam!
VENDÉG 2013. 09. 09. 16:11
NAGYON SAJNÁLOM!VENDÉG
VENDÉG 2013. 09. 09. 16:12
ŐSZINTE RÉSZVÉTEM!SAJNÁLOM!VENDÉG

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elhunyt testvérének énekelt Nick Carter cikk képei
Backstreet Boys - Elhunyt testvérének énekelt Nick CarterBackstreet Boys - Elhunyt testvérének énekelt Nick CarterBackstreet Boys - Elhunyt testvérének énekelt Nick Carter