Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Adrien riport

Adrien - Adrien riport

- Közel egy éve döntöttetek úgy Erdélyi Lászlóval, hogy külön folytatjátok tovább, és ezzel lezárjátok az Unisex-korszakot. Mennyiben más szólóban dolgozni?
- Nagyon más. Sokkal nehezebb , de igyekszem olyan embereket gyűjteni magam köré akik nemcsak jó szakemberek, ,hanem jó emberek is, ,a szó legnemesebb értelmében .

- Első dalod a 'Futok a szívem után'. Meghatározó ez életedben, illetve a zenédben?
- Természetesen igen , ezt a dalt is azzal a 2 emberrel készítettem , akiknek munkája az Unisexes évek alatt is meghatározó volt , (Szabó Á.-szöveg , Kiss G.-zene) ugyanis mi nem írtunk sem zenét , sem szöveget ,ezt mindig külső emberekre bíztuk( ill. én egyszer írtam egy szöveget az egyik dalunkra , és a 'Hív a nagyvilág' énekdallamát .)

Adrien - Adrien riport

- Mikorra várható szólóalbumod megjelenése? Mi lesz a lemez címe? Kik segítettek létrejöttében?
- 2001.október 8. a megjelenés napja.Címe:Futok a szívem után.Elsősorban Kiss Gábort említeném meg , aki 10 dalt írt a lemezre , ill. kaptam dalt Gyenes Bélától és Szabó Zoltántól is .A szövegírók :Szabó Ágnes , Major Eszter , Szabó Leslie , Mischl Róbert.

- Mennyiben változott az album hangvétele a Unisex albumokhoz képest?
- Picit nyugodtabb és romantikusabb a hangvétel.Azért vannak energikus dalok is , ami eddig is jellemző volt , de most helyet kap 1-2 kifejezetten lírai szerzemény .Pl. lesz egy nagyon szép duett Csík Sándorral a 4U egyik énekesével.A lemezről van egy kis ízelítő a www.adrien.hu oldalon.

- DJ Sterbinszky is feldogozta debütáló dalod, amely szerepel a mixlemezén, valamint a 'Futok a szívem után' maxilemezeden is. Hogyan találtatok egymásra? Mennyire áll hozzád közel a clubzenei stílus?
- A kiadóm - Tom-Tom Records - hozott minket össze , nagyon izgalmasnak találtam ezt a 'közös munkát',Örülök annak , hogy most olyan emberekhez is eljutott a hangom , akik eddig nem ismertek ,vagy más műfajban találtak kedvenceket.

- Kik segítenek a fellépéseid során? Hogyan jellemezhető egy Adrien koncert?
- Van egy 6 tagú kísérő zenekarom (ill. 7.a technikus).Nagyon jó a társaság , nyáron a koncerteken jól összeszoktunk.Nekem nagyon fontos az , hogy emberileg is kijöjjünk egymással , és ez velük sikerült, ,fantasztikus emberek és kiváló zenészek. A koncerteken játszunk Unisex dalokat is, és a szólólemezemről is adunk egy kis ízelitőt.A feldolgozások a mi műsorunkból kimaradnak.

- Szerepelsz-e még a Hot Jazz Band zenekarban?
- Ritkán , és én örülnék,ha többször hívnának.Igazán nem rajtam múlik.

2001. 09. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Gabi 2012. 05. 05. 22:24
Sziasztok! Adrien weboldala a Futok a szívem után időszak után megváltozott. Ugyanis már nem az adrien.hu a hivatalos weboldala 2005-től, hanem http://www.szekeresadrien.hu

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Adrien riport cikk képei
Adrien - Adrien riportAdrien - Adrien riport