Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Csillagot kap a Backstreet Boys

Backstreet Boys - Csillagot kap a Backstreet Boys

Számos hír kering mostanság az ikonikussá vált fiúcsapat, a Backstreet Boys körül. Lesz új lemezük, világra szóló turnét terveznek és jövőre megkapják a várva várt csillagot Hollywoodban.

BSB 2012-ben új stúdióalbummal örvendezteti meg rajongóit, a következő évben pedig egy nagyszabású világ körüli turnéra is indulnak. A hírt Howie Dorough, a fiúbanda oszlopos tagja erősítette meg. A srácok jelenleg is egy londoni stúdióban dolgoznak, ahol 7. nagylemezük anyagát rögzítik. Korábbi albumuk, a 2010-es az Unbreakable, nagy sikert aratott a rajongók között, bár maga csapat nem volt teljes, ugyanis Kevin Richardson nem vett részt a munkálatokban. Most viszont mind az öt fiú újult erővel látott neki a közös feladatnak. Céljuk: minden eddiginél erősebb zenei anyagú Backstreet Boys album létrehozása.

Backstreet Boys - Csillagot kap a Backstreet Boys

A hírek szerint Kevin nem csak a zeneiparban próbál helyt állni, hanem a mozi világa fel és kancsintgat. Köztudott a sztárról, hogy rajong a vámpíros filmekért, így bizonyára nem véletlen, hogy a The Bloody Indulgent című thrillerben kisebb szerepet kapott: egy vérszívót fog alakítani. Az előzetes szerint egy szexi, erőszakos zenés krimi várható.

A többi banda tag is több projektet futtat egy időben. Howie szólókarrierjét egyengeti: nemrég mutatta be új dalát a Lie to Me-t. A.J. McLean apai örömök elé néz, feleségével novemberre várják első babájukat. A Walk of Fame bizottsága pedig a legutóbbi, június 22-i sajtókonferenciáján megerősítette, hogy a Backstreet Boys is a 2013-as díjazottak között van, így most már biztos, hogy a srácok csillagot kapnak Hollywoodban.

Fotók: Getty Images

2012. 07. 03. 10:21

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Csillagot kap a Backstreet Boys cikk képei
Backstreet Boys - Csillagot kap a Backstreet Boys Backstreet Boys - Csillagot kap a Backstreet Boys