Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Backstreet's back alright!

Backstreet Boys - Backstreet's back alright!

Mindezidáig a világ legsikeresebb fiúbandája címet birtokló csapat, a Backstreet Boys - akik egyébként 20 éves fennállásuk alkalmából áprilisban csillagot kaptak a Hírességek sétányán - egy vadonatúj dallal örvendeztették meg rajongóit.

Bő hat év kihagyás után ismét újult erővel tért vissza a napokban a BSB legénysége, hogy megint női szívek garmadát törje össze, vagyis most inkább az asszonyi szíveket veszik célba, hiszen az évek a srácokat sem kímélték, bármily hihetetlen a 40-es éveiket tapossák, ennek ellenére még mindig igen jóban vannak a kamerával.
Több fronton is támadnak, hiszen bejelentették, legújabb nagylemezük az In a World Like This július 30-án kerül a hanglemezboltokba. A jó hírt megfejelték még eggyel: az első dalt (Breath) is megmutatták az albumról. A korong érdekessége, hogy 8 év után ez az első olyan Backstreet Boys produktum, amin Kevin Richardson is énekel. Mindezt Kevin is megerősítette, aki saját Facebook oldalára posztolta ki az örömteli hírt. Kevin azt is elárulta, hogy a legújabb Ryan Gosling film, Az irgalmatlan ihlette a most bemutatott dalt, melynek producere Martin Terefe volt.

Backstreet Boys - Backstreet's back alright!

A srácok jelenleg épp turnéznak, júliusban a kínai rajongókkal ismertetik meg a friss szerzeményeiket, majd augusztusban az amerikai fanatikusokat veszik célba.

2013. 07. 26. 14:40

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Backstreet's back alright! cikk képei
Backstreet Boys - Backstreet's back alright!Backstreet Boys - Backstreet's back alright!