Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Királyság készül az Akvárium Klubban

Király Viktor - Királyság készül az Akvárium Klubban

Leesett az állad Király Viktor MR2 Akusztik koncertje hallatán? Hűha, akkor mi lesz veled május 17-én, 20 órától az Akvárium Klubban?! A dalszerző-énekes hetek óta gőzerővel készül a közel kétórás lemezbemutatójára, melyen a Fonogram 2015 jelöltjei között szereplő 3RDimension című album szinte teljes anyaga felcsendül majd. Kattints a music.hu exkluzív infóiért!

Minden követ megmozgattunk, hogy első kézből szerezzünk információkat Király Viktor Akvárium Klubban május 17-én, 20 órakor elstartoló lemezbemutató koncertjéről. Az eseményre Viktor és hét fős, többek közt kétféle billentyűst, szaxofonost és extra háttérvokált is felvonultató kísérőzenekara gőzerővel próbál három hete.
A bulit DJ Revolution szettje nyitja majd, aki beatbox-szal dobja fel a show-t, amin a művész összes slágere helyet kap a Solótól kezdve a Fire-ön meg a Running Out of Time-on át az Electricity-ig és a Chasing Demons-ig. Sőt, különleges feldolgozásoknak is jut hely, így felcsendül a No Diggity, a Bëlga-féle Szerelmes vagyok, no meg egy meglepetés egyvelegre szintén számíthatnak a rajongók, melyben Király Linda és MC Kemon egyaránt főszerepet vállalnak.

Balajti Péter

2015. 05. 12. 21:17

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Királyság készül az Akvárium Klubban cikk képei
Király Viktor - Királyság készül az Akvárium Klubban