Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nick Cartert száműzik?

Backstreet Boys - Nick Cartert száműzik?

Nick Carter, a Backstreet Boys tagja elmondta, hogy érzése szerint távozásra kényszerítik a csapatból. Nick azt nyilatkozta a brit Popcorn magazinnak, Brian Littrell azzal vádolja, hogy bomlasztja a zenekar egységességét.

Brian egyfajta ultimátumot adott Nicknek, aki jelenleg szólóalbumán dolgozik:vagy a BSB vagy szólókarrier.
"Pedig én csak arra szeretném kihasználni a rövid szünetet, hogy valóra váltsam álmomat. Ez egy egyszerű zsarolás. Úgy tűnik Brian féltékeny a terveimre, és megpróbál kitenni a bandából." - mondta Nick Carter.

Nick Carter jelenleg lázasan készíti lemezét londoni és new yorki stúdiókban. Az album várhatóan októberben jelenik meg.

2002. 07. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 07. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 02. 09. 14:58
Sziasztok Nagyon örülők, hogy a Backstreet Boys újra össze áll mert már nagyon régóta nagy rajongója vagyok Brian ThomasLittrell -nek . És még annyit mondanék hogy gratulálok Brian nak és a feleségének a babához . Sok szerencsét kívánok nekik űdv. Tímea
bsbfan 2012. 06. 27. 16:53
ez már csak azért is lehetetlen, mert ők ketten világ életükbe legjobb barátok voltak!!! Másrészt Nick elkészítette az albumot, anélkül, hogy az bármi fennakadást okozott volna! A Backstreet Boys jelen pillanatban is tömegek kedvence és az, hogy talán már nem jut el hazánkba, csak annak köszönhető, hogy 19 éve vannak reflektor fényben és sokan veteránnak gondolják őket... A mai fiatalok inkább hallgatják Miley Cyrus-t, Debby Ryan-t és a hasonlókat! Velem ellentétben! Én 14 éves létemre még mindig hatalmas BSB fan vagyok :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nick Cartert száműzik? cikk képei
Backstreet Boys - Nick Cartert száműzik?