Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Felpörgött a Desperado

Desperado - Felpörgött a Desperado

A Desperado a következő napokban a szokásosnál is több helyen látható-hallható. A csapat október 26-án vasárnap este a Szuperbuliban szerepel, míg másnap reggel a Lazac című műsor vendége lesz a trió.

Az mtv vasárnap este 19:55-kor kezdődő műsorában a Desperado három dallal fog fellépni. A Szuperbuliban felcsendül az aktuális "Rajtad múlik" című sláger, a "Gyere és álmodj", valamint egy ősbemutató helyszínéül is szolgál majd a szórakoztató műsor színpada. Az együttes ugyanis - a kislemez és a videoklip megjelenése előtt - itt mutatja be először új dalát, amelyről egyelőre annyit árultak el, hogy egy lírai, lassú dalról van szó. Hétfőn a TV2 reggeli műsorában, a Lazacban a Desperado tagjai a közelmúltbeli New York-i utazásukról és jövőbeli terveikről fognak beszélni. A reggel folyamán négy dalt fognak előadni, amelyek között szintén szerepel az új maxilemezre szánt nóta.

Jónap Tamás

2003. 10. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 10. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 10. 24. 0:00
Hát elég tingli-tangli, a csajnak sincs hangja...
Vendég 2003. 10. 28. 0:00
Azé' a fekete pako-nal jobb volt! ;)
Vendég 2003. 10. 29. 0:00
Egyszóval?? szarok vagytok!!!!!!!!!!!
Vendég 2003. 10. 30. 0:00
Kedves Szupersz(T)arok! Kiábrándítóan erőltetettek vagytok!!!! Bettike ezen a kényszeredett művigyoron csiszoljál még 1 kicsit, mert baromira átlátszó, hogy be vagy csinálva. Nem láttad még eleget Zsoltikát, hogy a közönségre rá sem mersz nézni? Talán a pattanások nyomkodásához jobban értenél, bár hangyányi agyaddal még a szakmunkásképző is komoly kihívás neked. Az ízlésficamodról már ne is beszéljünk, mert úgy néz ki a tarka-birka fejed, mint akire ráfosott 1 jóllakott vadgalamb. Szedd össze magad!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Felpörgött a Desperado cikk képei
Desperado - Felpörgött a Desperado