Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az "Üvegtörők" előadása nem tetszett a Desperadonak

Desperado - Az

Az elmúlt hétvégén egy kis dunántúli falu báljára készült lázasan a Desperado. Az úton még viccesen ugratta is egymást Betti, Zsolti és Zoy!, hogy nem eléggé elegáns öltözéket választottak erre az alkalomra. A dolgok azonban nem úgy alakultak, ahogy a csapat tagjai elképzelték.

Már a bejáratnál látszott, hogy alaposan túldimenzionálták a szervezők ezzel a bál elnevezéssel ezt az igencsak késdobálós rendezvényt. Kezdődött azzal, hogy egy igencsak kapatos állapotban levő helyi vagány artikulálatlan üvöltéssel hozta a zenekar tudtára, hogy rossz helyen parkol. Ám a folytatás sem volt túlságosan felemelő. Az öltöző felé tartva ugyanis sörösüvegdarabok recsegtek Bettiék lába alatt és néhány kómás állapotba kerülő fiatalt is át kellett lépniük céljuk eléréséhez.

Desperado - Az

Az igazi feketeleves viszont még csak ezután következett. A szórakozóhely egyik rendésze jelezte Zsoltinak, hogy a zenekar turnéautójának szélvédőjét valaki betörte. Érdekes módon a helyszínre érkező rendőrök is tanácstalanok voltak a tettes személyét illetően. Szó szerint állt a bál! Mindenki hallgatott, senki sem akarta megkönnyíteni az együttes dolgát. Ez érthető volt, hisz egy esetleges vallomással a szemtanú lehetetlen helyzetbe hozta volna magát saját falujában. A sors mégis igazságot szolgáltatott a zenekarnak. Az első számú gyanúsított - a már fent említett hőbörgő - ugyanis rejtélyes módon felszívódott az eset után. A szomszéd faluban találtak rá egy villanyoszlop alatt, harmonikára zsugorodott autójában. Betti, Zsolti és Zoy! mindössze annak örülhetett, hogy e kellemetlen előjáték után egy igencsak forró hangulatú bulit csaptak az akkorra már szintén felpaprikázott közönség előtt.

Simon Péter

2003. 11. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 11. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 11. 06. 0:00
tök szar az egész, aki ilyen színvonalon aluli fellépést csinál, az ne is várjin semmit!!!!!
Vendég 2003. 11. 09. 0:00
Desperado?!? Ezt komolyan gondoljátok??? Adva van egy zavaros tekintetű Pinocchio( lásd: Zsolti), van egy Frankeinstein( felkiáltójeles Zoy) meg egy hülye kis liba.Mint Zuru és Huru bandája! Vicces a párosítás : egy lecsúszott menedzsment és egy idétlen csapatocska!
Vendég 2003. 11. 10. 0:00
Jó meglátás!!!:-))))))
Vendég 2003. 11. 16. 0:00
Imádom a nőket, de nekem valahogy ez a Bettike nem jön be!Rókáznom kell a malac fejétől!Roli

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Az "Üvegtörők" előadása nem tetszett a Desperadonak cikk képei
Desperado - Az Desperado - Az