Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Desperado - sikeres 2003, ígéretes 2004

Desperado - Desperado - sikeres 2003, ígéretes 2004

A Desperado igazán eredményes évet zárt, s a 2004-es esztendőnek is az eddig tőlük megszokott óriási lelkedesedéssel és energiával vágtak neki. Betti, Zsolti és Zoy! számára pihenéssel indult az év, így most már újult erővel lendültek vissza a hétköznapokba.

Az élet természetesen nem áll meg, sőt máris elkezdődtek a harmadik DESPERADO-album előkészületei. Amíg ők dolgoznak, mi tekintsük át, mik voltak az együttes legemlékezetesebb pillanatai 2003-ban.

Az elmúlt évben a DESPERADO több mint négyszáz alkalommal lépett színpadra. A csapat számára a leghúzósabb hónap az augusztus volt, amikor egészen pontosan hatvan fellépésük volt. A trió napi rekordja május 1-je volt, amikor egy nap leforgása alatt nyolc fellépést teljesítettek.

"Gyerekkori álmunk vált valóra, amikor október elején New York-ban tölthettünk egy felejthetetlen hetet. A kint élő magyarok meghívására jártunk az Egyesült Államokban, s két szuper fellépés után és rengeteg élménnyel térhettünk haza!" - meséli Zsolti. A DESPERADO amerikai kalandjairól szóló hírek megtalálhatók a csapat hivatalos weboldalán, a www.desperado.hu címen.

A DESPERADO 2003 májusában DJ Bobo előzenekaraként lépett fel Budapesten a Margit-szigeti szabadtéri színpadon. A nem mindennapi eseményről részletes szöveges riport és fotósztori található a csapat honlapján.

A debreceni trió az elmúlt években számos környező országba kapott meghívást: a 2003-as év ebből a szempontból is igen emlékezetes volt. Betti, Zsolti és Zoy! tavaly Erdélyben, Szlovákiában, Ukrajnában és Szerbiában léptek fel, s az együttes újra és újra megállapította: az ottani magyarok szeretete igazán megható, ezért nagyon szeretnek a határainkon túl is fellépni. A nyár folyamán Görögországban is fellépett a DESPERADO: az üdülőparadicsom Paralia főterén hatalmas közönség előtt és óriási sikerrel léptek fel.

Egy évvel a "Gyere és álmodj" című album megjelenése után a DESPERADO belépett a platinalemezes előadók táborába. A komoly elismerésre azért különösen büszke a "mesterhármas", mert a lemezeladási adatok mindig kizárólag a közönség szeretetét jelzi. Mindez pontosan egy évvel az után történt, hogy a csapat első és második albuma egyszerre érte el az arany minősítést. Utóbbira sikerült "ráduplázniuk": a platinalemez átadására a főváros egyik legjobb hangulatú klubjában került sor.

A sikert jelzi a csapat slágerlistákon eltöltött ideje és helyezései is. A "Gyere és álmodj" című album jelenleg 66. hete szerepel a MAHASZ TOP 40-es albumlistán, azaz a korong jóval több mint egy éve Magyarország legkedveltebb nagylemezeinek egyike. Az albumról kimásolt második kislemez, a "Rajtad múlik" - amely a rádiókban és a klubokban egyaránt tartolt - 32. hete található meg a 40 legjátszottabb rádiós felvétel között.

Simon Péter

2004. 02. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2004. 02. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 02. 15. 0:00
Nem olyan rossz az album, egy-két dal kivételével.
Vendég 2004. 02. 17. 0:00
A desperados Bettikének üzenem!Szánalmasak a féltékeny kis beszólásaid, amit rólam terjesztesz.Azt hiszed, nem hallom vissza őket? -El sem hinnéd honnan!-Tényleg ennyire hülye vagy?Végtelenül primitív és közönséges lehetsz, ha mások lejáratásával érzed magad biztonságban. A bokámig sem érsz fel kisanyám!Törődj bele és foglalkozz inkább a nyekergéssel!
Vendég 2004. 02. 19. 0:00
Sziasztok!nekem nagyon tetszenek.imádom a zenélyüket.nem tudjátok hol lehet velük levelezni?? vagyis az e-mill.cimüket?
Vendég 2004. 02. 23. 0:00
A Desperado a legjobb magyar popegyüttes! Nagyon szeretem őket és azt üzenem nekik,h.csak így tovább!Millió puszi a csapatnak!Kinga

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Desperado - sikeres 2003, ígéretes 2004 cikk képei
Desperado - Desperado - sikeres 2003, ígéretes 2004Desperado - Desperado - sikeres 2003, ígéretes 2004