Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elnémult a Desperado

Desperado - Elnémult a Desperado

Az elmúlt napokban a Desperado-t nagyon komoly baj érte, az együttes üdvöskéje Betti, ugyanis megetegedett. Csak későn derült fény arra, hogy a „hangszálproblémá”-nak diagnosztizált eset - a rajongókat is megdöbbentve - teljesen ellehetetleníti a napokra tervezett koncerteket.

A „deus ex machina” –ként lecsapó ártalom, egy fellépés közben érte Bettit, ekkor még senki sem tulajdonított különösebb jelentőséget az alkalomszerűen előjövő rekedtségnek. A koncert után egyre rosszabodó helyzet eredményeképpen Bettiék a fül-orr-gégészet diszkrét várótermében kötöttek ki, ahol a doktor tilalma (miszerint nem, hogy énekelnie, de beszélnie SEM szabad) végleg rányomta a pecsétet a hátralevő koncertekre. A nem kifejezetten áldásos hangszalag-problémának köszönhetően Zsolti és Zoy! a zenekar két zenésze, tevékenyen látott hozzá naptáruk intenzív átszervezéséhez, mialatt Betti kőkorszaki módszerekkel (papír és ceruza igénybevételével) kényszerült fenntartani velük a kommunikációt.

A fárasztó (és meglehetősen hálátlan) procedúra végén, csak egy koncert maradt, egy bizonyos baranyai fellépés, ahol sokan csak a Desperado miatt jelentek volna meg. Betti barátja Mosquito, Zoy! és Zsolti összeszedték lelkierejüket (meg a hangtechnikusokat) és Baranya felé vették az irányt. A helyszínre érkezve a közönség elszontyolodva vette tudomásul, hogy áhított énekesnőjük ezúttal távol marad, de cserébe a skacok valódi frappáns ötlettel álltak elő: minden számra random kiválasztottak egy hölgyet a rajongók közül, aki alkalmilag támogatta a 66,6%-ban jelen levő triót. A kezdeményezés végül fergetegesen jól sült el, a közönség óriásit tombolt, és még a playback-brigádnak is volt egy szabad estéje!

Az eseményt követően a jelen levők egy emberként kívántak jobbulást Bettinek, hogy mihamarabb gyógyuljon meg és álljon színpadra. Jobbulást Betti!

Ferenczi Attila

2004. 06. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 06. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Sidney 2004. 06. 06. 0:00
BETTIKE!!! GYÓGYUJJJJJJJ MEGFELÉ!!!!!!!!!!!!!!! CUPpPpPpPp
Vendég 2004. 07. 01. 0:00
A számaikat nagyon szeretem, de az együttesnek le kéne szokni a nagymértékű késésekről! Eeddig amelyik koncerten voltam midíg késtek (2órát)!
Vendég 2004. 07. 21. 0:00
Szerintem nagyon jo egyuttes, de tenyleg eleg sokat kesnek a fellepesekrol. Amugy szuperek!!!
Vendég 2004. 09. 24. 0:00
Mar alig varom az uj albumot. Szuperek vagytok!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Elnémult a Desperado cikk képei
Desperado - Elnémult a Desperado