Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új klipet forgatott a Desperado

Desperado - Új klipet forgatott a Desperado

A tunéziai tévéfelvételről hazatérve nemrég egy újabb forgatás kellős közepén találta magát a Desperado, hiszen "Csak egy perc..." c. új maxijuk már a különböző rádiós chartokon, valamint a MAHASZ kislemezlistáján is felütötte fejét, klipet viszont még nem láthatott hozzá a nagyérdemű.

Ez már mindennek a teteje - gondolhatnánk, és nem is járnánk messze az igazságtól, hiszen a forgatás tényleg egy tetőn zajlott, egészen pontosan egy pesti parkolóház legfelső emeletének tetején, ahol ragyogó kilátás fogadta a hosszú utazástól igencsak elfáradt együttes tagjait. Még szerencse, hogy a sminkesek időben kezelésbe vették Bettit, az énekesnőt és a két fiút, így a klipben már valószínűleg nyoma sem lesz a fáradtságnak.

Desperado - Új klipet forgatott a Desperado

A forgatás központi témája természetesen az idő volt, ám nemcsak a dal címe miatt, hanem azért is mert a klip koncepciója szerint természetes fényviszonyok mellett - mégpedig gyönyörű verőfényes napsütésben - kellett dolgozni, így a munkálatokat napnyugtáig be kellett fejezni. Iparkodott is a kis csapat serényen, s igyekezetüket siker koronázta, ugyanis időben elkészültek a tervezett felvételek, aminek eredményét hamarosan viszontláthatjuk a képernyőkön.

Szusszanásra azonban nem volt idő. Még aznap este a stúdióban "ünnepelte" a sikeres napot a Desperado, mégpedig a most készülő harmadik nagylemezük anyagának feléneklése közepette... Az október végén megjelenő új Desperado-album címe - mint a már ismerősen csengő legújabb daluké - "Csak egy perc..." lesz. Erre ugyan még - egy perc helyett - egy hónapot kell várni.

Jónap Tamás

2004. 09. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 09. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 09. 27. 0:00
még léteznek?
Vendég 2004. 09. 28. 0:00
Szerintem nagyon aranyosak, és eddig akárhány fellépésen voltam, szívesen és örömmel adtak autogramot!!!! Nagyon szeretem őket!!! nem olyan beképzeltek, mint a Crystal, vagy a Kozmix, akik már autogramot sem akarmnak adni, maximum 5 embernek!! aztán meg beülnek a kocsiba, és onnan néznek kifele még fél óráig!!!!!!!!!!!!!!!! Kriszta kklena@freemail.hu
Vendég 2004. 09. 28. 0:00
imádom őket, szuper hangulatot tudnak csinálni!!! Isteniek voltak a siklósi csirkepaprikás fesztiválon augustus végén!!!!
Vendég 2004. 09. 29. 0:00
na ez a Desperado szint...... A csirkepaprikásig húzzák már csak ki ...... SZÁNALMAS!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Új klipet forgatott a Desperado cikk képei
Desperado - Új klipet forgatott a DesperadoDesperado - Új klipet forgatott a Desperado