Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Erotikus klip a Desperadotól

Desperado - Erotikus klip a Desperadotól

A csapat új videoklipje az "Add nekem az álmod!" c. dalhoz készült, mely a tavaly novemberben megjelent harmadik, "Csak egy perc..." c. Desperado -albumon található. A klipnek két változata is készült Zsolti és Zoy! ötletéből adódóan.

"Az első változat egy 'softosabb', finomabb verzió, míg a vágatlan klipben szabadjára engedtük a főszereplő hölgy fantáziáját!" - meséli Zsolti. Néhány hét múlva ezt a teljes változatot is láthatja a nagyérdemű. A klip Budapesten készült, két helyszínen: a kisfilm buli részét a Spoon hajón, ami egy abszolút exkluzív hely a Duna pesti oldalán, a hálószoba-jeleneteket pedig a Hotel Budapest, a "Körszálló" elnöki lakosztályában. A felvételek délután 5 órától, reggel 7-ig folytak, igencsak feszített tempóban. A rendező ezúttal is Lóth Balázs volt, mint az "Ég veled" és a "Csak egy perc..." esetében. Betti, Zsolti és Zoy!, megjelenésükben egy elegánsabb vonalat képviselnek ebben a klipben. A Desperado tagjain kívül közreműködik még két aktmodell, 4 profi chippendale táncos fiú, valamint 25 statiszta).

Desperado - Erotikus klip a Desperadotól

"Elérkezettnek láttuk az időt, hogy szakítsunk az eddigi hagyományokkal, és egy másik oldalunkról is bemutatkozzunk. Ez a klip egyfajta erotikus fantáziálásnak is felfogható, de igyekeztünk a jó ízlés határát nem átlépni. Bízunk benne, hogy ez a video is elnyeri majd a rajongók/'szimpatizánsok' tetszését!" - mondta Zsolti.

Jónap Tamás

2005. 03. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 03. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 03. 20. 11:45
olyan hülyék vagytok, mint a SEGG!!!!
Vendég 2005. 03. 20. 11:46
Az, hogy egy nagy szart se ér!
Vendég 2005. 03. 20. 11:46
Mert neked talán tetszik???
Vendég 2005. 03. 20. 11:48
ez a hülye Desperado, vagy mi a f...... a nevük, ahelyett hogy befognák a pofájukat, nyivákolnak össze-vissza!!! Szerintem már ez kuva idegesítő!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Erotikus klip a Desperadotól cikk képei
Desperado - Erotikus klip a DesperadotólDesperado - Erotikus klip a DesperadotólDesperado - Erotikus klip a Desperadotól