Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Limp Bizkit: új album májusban!

Limp Bizkit - Limp Bizkit: új album májusban!

A 'The Unquestionable Truth' című album 2005. májusában lát majd napvilágot, amelyen már a zenekar eredeti felállásának gitárosa, a nagy visszatérő, Wes Borland játszik majd. A lemez felvételeire - rendhagyó módon - Prágában került sor.

"Sok mindent átéltünk már, hiszen most lesz kilenc éves a zenekar. A dolgok átértékelődtek. A művészet az, ami számít. Már nem a rádiós vagy tv-s siker a mérce. Az új albumon ahhoz a szellemiséghez és stílushoz tértünk vissza, ahogy a '90-es évek közepén, a kezdet kezdetén láttuk a dolgokat. Nagyon örülök, hogy Wes újra velünk van. Akkor történnek a legjobb dolgok, ha nem is számítasz rá. Wes és én rájöttünk, hogy neki én vagyok a lehető legjobb producer, én pedig őt tartom a lehető legjobb gitárosnak. Az új lemezen be is bizonyítja, hogy nincs nála jobb. Érzelmileg nagy hatással volt rám a Rage Against The Machine hangzása. Az új dalok eléggé borongósak, ami részben Prágának köszönhető, részben a hangulatomnak. Prága egyszerre bizarr és lenyűgöző, nagy élmény volt ott dolgozni" - mesélte Fred Durst az mtv.com-nak.

Az első kislemezdal a The Truth. A lemez producere a nagyszerű Ross Robinson, akinek nevéhez a nu-metal első generációjának számos lemeze fűződik.

Gab

2005. 05. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 05. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 05. 03. 17:41
mi lenne??:)
Vendég 2005. 05. 07. 12:10
Nem lesz kislemez!!!!! Csak album, part 1-2 és egy plusz dvd!!!! Szigorúan megmaradnak undergundba. [ha cikket írsz nézz utánna!!!!!!!! ;-)] Tudomásom szerint a The truth klippet sem adják le a tv csatornák. (Nem is óhajtanak videót készíteni a média szennyeknek.)Egyépként nagyon állati az album!!!!! The Propaganda és a The Truth kimondottan jó! Alig várom a part kettőt!!!!!!!!
Vendég 2005. 05. 07. 12:12
WES BORLAND EGY ISTEN!!!! ÁLLATIAN LÖKI A GITÁR RIFFEKET!!!!
Vendég 2005. 05. 18. 18:26
Nagyon várom már az albumot mert imádom Limp Bizkitet:D

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Limp Bizkit: új album májusban! cikk képei
Limp Bizkit - Limp Bizkit: új album májusban!