Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Fiesta is jótékonykodott Mancsért

Fiesta - A Fiesta is jótékonykodott Mancsért

Jótékonysági rendezvényen vett részt a Fiesta Miskolcon. A Miskolci Speciális Felderítő és Mentőcsoportért Közalapítvány Mancs csapatának szervezett rendezvényt, hogy az esemény bevételeit a miskolci speciális mentők néven ismertté vált Spider mentőcsoport támogatására fordítsa.

A különféle speciális mentőcsoportok technikai bemutatója mellett volt kutyás bemutató, Mancs főszereplésével, de az odalátogatók láthatták a mentőcsoportok különböző eszközeinek kiállítását is. A rendezvényen fellépett a Fiesta is, akik mindig örömmel vesznek részt jótékony célú eseményeken.

„Mancs 11 éves és nyugdíjba vonult, bár nem kap nyugdíjat és támogatást, sőt ide is „munkából” érekezett... Hihetetlen jóindulatú emberekkel találkoztunk. Mancs egy nagyon kedves családnál van, ugyan kicsit meglepődtem, hogy gazdájának, Lehóczki Lászlónak két lánya fiatal kora ellenére milyen természetességgel tud beszélni a halálesetekről. Ilyen okos kutyát még soha életemben nem láttam, de sajnos már eljárt felette az idő, hiszen 11 éves és egyre betegebb. Múltkor például megsérült a lába is. Megtudtuk, hogy Mancs csak Magyarországon több mint 100 embert életét mentette már meg, külföldön pedig még ennél is többet. Egyedülálló többek között azért is, mert a vizihullát 4-5 esetleg 8 méteres mélységű vízben is megtalálja.” - tudtuk meg Csordás Tibitől, a Fiesta énekesétől, aki természetesen jó barátságot kötött a különleges németjuhásszal.

2005. 07. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 07. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
dóry 2005. 08. 17. 9:56
SZERINTEM NAGYON JÓ H. SEGÍTENEK A FIESTÁS FIÚK!!ÉN SZERTEM A ZENÉJÜKET,JÓ VOLT A SZEPEZDI KONCERT!!!!!MIKOR JÖNNEK LEGKÖZELEBB PÁPÁRA?????????
Vendég 2006. 03. 23. 7:53
le a kalappal mindkettojuk elott,hogy ennyi évig képesek szorakoztatni az embereket.valamikor eljohetnétek Szlovákiába is. várunk.
Vendég 2006. 05. 25. 13:46
Én is nagyon szeretem a Fiestát. Én voltam Tiszaújvárosba a koncerten és nagyon tetcet.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Fiesta is jótékonykodott Mancsért cikk képei
Fiesta - A Fiesta is jótékonykodott Mancsért