Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Már látható a Desperado új klipje

Desperado - Már látható a Desperado új klipje

A csapat legújabb, "Táncolj" című videoklipje a napokban debütált a magyar zenecsatorna műsorán. A klip két főszereplője Südi Iringó és Angyal András, akiket a Szombat esti láz c. népszerű tévéműsorból már megismerhetett a közönség.

Betti, Zsolti és Zoy! új videóját Sztevanovity Krisztián rendezte, akit a Vision zenekarból ismerhetünk, de mint rendező is egyre többet hallhatunk róla.

A debreceni trió új dala rövid időn belül felkerült a MAHASZ Editors' Choice top 40 listára, és egyre magasabb pozícióba kerül, jelenleg a 22. helyen áll. A trió újdonságát már a közönség együtt énekli a csapattal a fellépéseken: a szeptemberben megjelenő vadonatúj Desperado-album beharangozó szerzeményének fülbemászó dallamvilága és latinos hangzása miatt több rádiós szerkesztő véleménye szerint a nyár talán egyik legnagyobb slágere született meg. A nyár egyik honi jelszava tehát: "Táncolj!"

Jónap Tamás

2006. 08. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 08. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
lexa 2006. 08. 12. 16:16
én nagyon szeretem a Desperado együttest.az új klip az eddigiek közül a legigényesebb.nem véletlenül esett az együttes választása a 2 versenytáncosra hiszen a Szombat esti lázban megcsillogtatták tánctudásukat és nagy népszerűségre tettek szert.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Már látható a Desperado új klipje cikk képei
Desperado - Már látható a Desperado új klipje