Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Back II Black Ördögi Aranya

Back 2 Black - A Back II Black Ördögi Aranya

Elkészült a Back II Black zenekar legújabb klipje! A Tevagyazakitalegjobban című albumnak ez már a negyedik klipje, a címadó dal, a nagysikerű, Oroszlán Szonjával közösen előadott Micsoda nő ez a férfi és a lírai Mindentől távol után.

A kisfilm most az Ördögi Arany című dalra forgott, amely tulajdonképpen egy mese, de meseszerű elemei mellett aktuális témát dolgoz fel. A reggae-slüktetésű dal 3 szereplőre, ill. hangra íródott. A Mesélő Bebe, a Hírnök szerepében Bársony Bálint, és első ízben mutatkozik be a nagyközönség elött a BIIB színeiben Havas Lajos "Chico", aki az Ördög szerepét kapta. A kórust pedig Csejtei Tamás, Glatz Gábor és Erdélyi András alakítja.

Back 2 Black - A Back II Black Ördögi Aranya

A Back To Black zenekarnak egyébként ez az első animációs videoklipje, melynek egyik fő ötletgazdája a zenekar szaxofonosa, Bársony Bálint volt. A kreatív filmes csapat egy, külföldön már trendynek számító új technikát alkalmazott, melyet eddig csak reklámfilmekben használtak, így többszörös debütálás övezi az új BIIB dal, az Ördögi Arany megjelenését. A klipet már láthatjátok a hazai zenecsatornán.

Fotók: Bársony Bence

fkriszta

2006. 09. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 09. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Back II Black Ördögi Aranya cikk képei
Back 2 Black - A Back II Black Ördögi AranyaBack 2 Black - A Back II Black Ördögi AranyaBack 2 Black - A Back II Black Ördögi AranyaBack 2 Black - A Back II Black Ördögi Aranya