Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Fiesta a Music TV-n

Fiesta - Fiesta a Music TV-n

Magyarországon már szinte minden slágerlistát meghódított a Fiesta Emilióval közös dala, a Szeret a nő. Mindezek mellett a dal ötödikként szerepel az e heti World Chart Express slágerlistán, amely az MTVEurope nemzetközi sikereket egybegyűjtő műsora.

Az együttes a latin zene - gyakorlatilag egyetlen – képviselője hazánkban, így klipjeiket rendszerint ennek megfelelően karibi hangulatban, tengerparton forgatták. Most azonban kivételt tettek, az említett video egy régi romos laktanya kiürült medencéjében készült, gördeszkások és graffity-s hátterek előtt.

”A dal már önmagában más mint az eddigi Fiesta slágerek, hiszen egy férfi duettet hallhatunk. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy egy ilyen egyedi dalhoz egyedi klip dukál, ami mindenképpen teljesen más, mint a tőlünk megszokottak. Tibi és Emilio hangja hihetetlen jól kiegészíti egymást, nagyon izgalmas végeredményt kaptunk. Ebbe a dalba tényleg mindenki apait-anyait beleadott ezért nagyon örülünk, hogy a közönség is ilyen jól fogadta.” – mondta Knapik Tomi, a Fiesta gitárosa, a dal zeneszerzője.

A Szeret a nő című dal beváltotta a hozzá fűzött reményeket, valóban a nyár és az ősz slágere lett, nem csupán szokatlan videoklipje miatt, hanem érzelmes, mégis temperamentumos és fülbemászó dallamai miatt.

Jónap Tamás

2006. 10. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 10. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 04. 11. 10:37
Én is láttam nagyon ügyesek, habár Emilió nem illik oda.Mi a címe az új Fiesta albumnak?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Fiesta a Music TV-n cikk képei
Fiesta - Fiesta a Music TV-n