Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szerencsétlenül indult a Fiesta számára az újév

Fiesta - Szerencsétlenül indult a Fiesta számára az újév

A Fiesta zenekar két tagja szilveszter éjszakáján négy fellépésre indult, hogy egész éjjel szórakoztassa a bulizni vágyókat. Ezen az estén két vidéki koncertjük volt, egy Komarnoban, egy Tatabányán és kettő pedig Budapesten. Azonban a második fellépés után egy szerencsétlen véletlennek köszönhetően elromlott az autójuk.

„Először azt hittük, hogy a kocsi jobb hátsó kereke ki fog esni, mert olyan hangokat adott, mint egy légkalapács. Egyre lassabban mentünk, a végén már csak 30km/h-s sebességgel, de még úgy sem szűnt a zaj, mindehhez hatalmas köd volt, és sehol semmi, még egy benzinkút sem. Nagyon megijedtük, de hál’istennek a kerekek maradtak, azt pedig, hogy mi baja az autónak még mindig nem tudjuk, azóta már a szervizben van.” – mesélte Tibi.

A fiúk ezek után, ha lassan is, de odaértek egy kedves barátjukhoz, akinek az autójába átpakolva, indultak a következő helyszínre. Miután az éjfél az utcán érte őket, kicsit megkésve, de odaértek a harmadik helyszínre, ahol fergeteges bulit csaptak. Sajnos az új év nem indult valami szerencsésen a Fiestának, ugyanis rögtön az autó után Tominak másnap elromlott a számítógépe is. A fiúk szerint minden kezdet nehéz, de ezek után már csak egy nagyon sikeres év jöhet, és akár még egy új lemez is.

Jónap Tamás

2007. 01. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 01. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szerencsétlenül indult a Fiesta számára az újév cikk képei
Fiesta - Szerencsétlenül indult a Fiesta számára az újév