Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ősszel új Backstreet Boys-lemez

Backstreet Boys - Ősszel új Backstreet Boys-lemez

Két év után újra együtt a Backstreet Boys! Igaz, egy taggal megfogyatkozva, de teljes bedobással várják az őszi hónapokat a fiúk, ugyanis finisben a csapat vadiúj lemeze, ami – ha minden jól megy – október 30-án már a boltok polcain.

Drowning Wet

Ősszel új lemezzel tér vissza a ’90-es évek egyik legsikeresebb fiúcsapata, a Backstreet Boys. Az október 30-ra tervezett friss anyag címmel még nem rendelkezik, viszont az már tudható melyik számmal jön ki elsőként erről a korongról a csapat. Az „Inconsolable” című ballada fogja felvezetni az új lemezt, ami augusztus végén debütál az amerikai rádiók hullámhosszán. A lemez producerei között találhatjuk Dan Muckula-t, akivel már egy közös sikert értek el 2005-ben, az „Incomplete” című slágert, rajta kívül még Rob Weiss is segíti a lemezkészítést.

Backstreet Boys - Ősszel új Backstreet Boys-lemez

A csapat életében azért lejátszódott egy komolyabb változás: BSB létszáma egy fővel csökkent, ugyanis 2006. júniusában kilépett az együttesből Kevin Richardson, akinek a helyére már nem akartak új tagot keresni, így négyesben folytatják tovább. A Backstreet Boys egyébként idén ünnepli tíz éves közös jubileumát lemezkiadójával, a Jive Records-szal, akik a kezdetektől fogva gondozzák a fiúcsapat lemezeit. Utolsó közös együttműködésük eredménye a 2005-ös Backstreet Boys-korong, a „Never Gone” volt, ami a Billboard 200-as eladási listáján a 3. helyén nyitott és csak az Egyesült Államokban 747 ezer példányban talált gazdára.

fkriszta

2007. 07. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 07. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
VENDÉG 2013. 09. 11. 16:01
SZUPI:)
VENDÉG 2014. 08. 22. 17:36
KLASSZ!
VENDÉG 2014. 08. 27. 17:35
LEGJOBB!!!
VENDÉG 2014. 10. 16. 10:00
Legjobb!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ősszel új Backstreet Boys-lemez cikk képei
Backstreet Boys - Ősszel új Backstreet Boys-lemezBackstreet Boys - Ősszel új Backstreet Boys-lemez