Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Csordás Tibi újra vízre szállt

Fiesta - Csordás Tibi újra vízre szállt

Csordás Tibi barátnőjével és baráti társaságával utazott a Balatonhoz, ahol megérdemelt szabadságukat töltötték. A napozás és pihenés mellett aktív programokat is szerveztek. Így két napot Balatonfüreden töltöttek, ahol a jetski után egy másik vízi sporttal is szoros barátságot kötött Tibi.

„Az elmúlt hetek esőzési után a tó vize is lehűlt, így először ki sem akartam próbálni a síelést, mivel nagyon fázós típus vagyok” – nevetett a Fiesta zenekar énekese.

A partról figyelte barátai próbálkozásait és a gyakorlott vízisíelőktől ellesett mozdulatokkal okította társait. Ezt persze a társaság nem vette jó néven, hiszen Tibi még a vízbe sem merészkedett be. Nem is hagyták ezt szó nélkül barátai, addig-addig ugratták, míg másnap kénytelen kelletlen vízre merészkedett. Bár a Balaton egy kicsivel sem lett melegebb, mégis vízre szállt. Számos jó tanácsot követően nekivágott a több kanyarból álló pályának, és kezdőket meghazudtoló mozdulatokkal lavírozott a vízen. Úgy látszik mégis hasznosak voltak a profiktól ellesett mozdulatok, hisz már a harmadik próbálkozásra végigsíelt a pályán, melyet a többiek hitetlenkedve néztek. Talán a vízi sport iránt érzett szenvedélye váltotta ki ezeket az ösztönös mozdulatokat, amivel még a gyakorlott síelők elismerését is kivívta.

Jónap Tamás

2007. 08. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 08. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 08. 14. 14:05
sziasztok szerintem jó a cikk és a Tibi őőő a legjobb ám nem tudjátok van csaja mert én lehettnék az ővé na szia puxxa

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Csordás Tibi újra vízre szállt cikk képei
Fiesta - Csordás Tibi újra vízre szálltFiesta - Csordás Tibi újra vízre szállt