Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Backstreet Boys: Howie megnősült

Backstreet Boys - Backstreet Boys: Howie megnősült

Szombaton Orlandoban örök hűséget fogadott egymásnak Howie Dorough és szerelme, Leigh Monello. A pár 2000-ben ismerkedett meg, amikor Leigh a Backstreet Boysnál kezdett dolgozni webmesterként.

Backstreet Boys: Inconsolable Live In Japan

A Backstreet Boys 34 éves énekese hosszú évek óta élt boldog kapcsolatban szerelmével, Leigh Bonielloval. A sztár tavaly kérte meg párja kezét, akivel szombaton hivatalosan is összekötötte életét Orlandoban a St. James Cathedral falai között.

Úgyhogy hölgyeim: a négy főre fogyatkozott Backstreet Boysból a szombati lagzi után már csak Nick Carter a szabad préda. Howie egyébként a tavalyi lánykérésen annyira ideges volt, hogy a lány szüleinek egész este negyvenezres esküvői vendégseregről beszélt 40 meghívott család helyett...

Backstreet Boys - Backstreet Boys: Howie megnősült

A BSB pár napja egy japán tévéműsorban adta elő új dalát, az Inconsolable-t - és a show közben nem mellesleg halál jó fejek voltak az egyik tokiói rajongójukkal. A video fent.

Juhász Gergely

2007. 12. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 12. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Backstreet Boys: Howie megnősült cikk képei
Backstreet Boys - Backstreet Boys: Howie megnősültBackstreet Boys - Backstreet Boys: Howie megnősültBackstreet Boys - Backstreet Boys: Howie megnősültBackstreet Boys - Backstreet Boys: Howie megnősült