Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Backstreet Boys: AJ is szólókarrierbe kezd

Backstreet Boys - Backstreet Boys: AJ is szólókarrierbe kezd

Nick Carternek csúnyán beletört a bicskája önálló karrierjébe, úgyhogy ezt a buktát AJ McLeannek nem lesz nehéz felülmúlnia. A rommá tetovált énekes egyszerre két kapura játszik, hiszen egyelőre nem hagyja el a BSB-t.

Inconsolable

Március 23-án adja első szólókoncertjét AJ McLean. A sztár a hétvégén Anaheimben lép színpadra, hétfőn pedig a híres Los Angeles-i klubban, a Roxyban szórakoztatja a nagyérdeműt. Eme két fellépés után viszont a sztár szünetet tart és társaival együtt vadul elkezd készülni a Backstreet Boys május 14-én induló európai turnéjára.

Amint ennek vége, a nemrég még komoly alkoholproblémákkal küzdő énekes stúdióba vonul, hogy elkészítse élete első szólólemezét. „AJ mögött 13 hosszú év áll, amit a Backstreet Boys-szal húzott le. Ennyi idő után nem meglepő, hogy szeretné megmutatni az igazi énjét, az igazi stílusát és a saját zenéjét” – mondta a People magazinnak az énekes menedzsere. Eric Podwall hozzátette: ha minden jól megy, AJ korongja az év végéig a boltokba kerül.

Backstreet Boys - Backstreet Boys: AJ is szólókarrierbe kezd

A BSB rajongóknak azonban nem kell aggódniuk, hiszen McLeannek esze ágában sincs elhagyni minden idők egyik legjobb fiúcsapatát. Sőt: amint végez a szólólemez munkálataival, a társaival is stúdióba vonul, hogy elkészítsék a Backstreet Boys 2009-ben megjelenő új albumát.

Juhász Gergely

2008. 03. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 03. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Backstreet Boys: AJ is szólókarrierbe kezd cikk képei
Backstreet Boys - Backstreet Boys: AJ is szólókarrierbe kezdBackstreet Boys - Backstreet Boys: AJ is szólókarrierbe kezdBackstreet Boys - Backstreet Boys: AJ is szólókarrierbe kezdBackstreet Boys - Backstreet Boys: AJ is szólókarrierbe kezd