Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Backstreet Boys újra nyomul

Backstreet Boys - A Backstreet Boys újra nyomul

Több mint 3500 lelkes rajongó ünnepelte az egykori legendás fiúcsapat tagjait a tegnap esti stuttgarti Porsche- Arénában, ahol a banda németországi turnéjuk első koncertjét tartotta.

A szerdai stuttgarti fellépés a németországi koncertsorozat első állomása volt, de már itt kirobbanó lelkesedéssel üdvözölték a rajongók az egykori sikerbanda négy tagját, Nicket, Howiet, Briant, és AJ-t. A sztorihoz azonban az is hozzátartozik, hogy a tomboló rajongók jórészt 20 és 30 év közötti fiatal hölgyek. A fiúk az új albumuk, az Unbreakable mellett a régi nagy slágereiket is előadták. Többek között az I Want It That Way, és a Quit Playing Games With My Heart, a 90-es évek nagy slágere is elhangzott, amit a közönség frenetikus éljenzéssel köszöntött. A női közönséget a tipikus BSB-s tánckoreográfiával szórakoztatta az együttes. Végezetül két órás show - műsor fehér konfettizáporral fejeződött be, miközben a Shape Of My Heart szólt.

Ani

2008. 04. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ani 2008. 04. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 06. 30. 15:50
IMÁDOM A BACKSTREET BOYS-OT!!SŐŐT A KEDVENCEIM!!!A FIÚKBAN SOK ERŐ VAN ÉS EZT KI IS MUTATJÁK!!ÉN IS OTT VOLTAM A KONCIJUON ÉS NAGYON KIRÁLY VOLT!!AKI MÁÉG NEM MENT EL A TEGYE MEG AMÍG LEHET!!!.. !!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Backstreet Boys újra nyomul cikk képei
Backstreet Boys - A Backstreet Boys újra nyomulBackstreet Boys - A Backstreet Boys újra nyomul