Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jubilál a Desperado

Desperado - Jubilál a Desperado

A Desperado együttes 10 éves jubileuma alkalmából stílusosan 10 vadonatúj dallal lepte meg a hallgatókat. A napokban jelent meg az "Érezd a zenét!" című friss album, amelynek a címadó dala már óriási kedvenc azok körében, akik valóban "érzik a zenét"!

Aki belehallgat a lemezbe, újszerű zenei hangzással találkozhat, mely a most uralkodó popzenei stílusok jegyeit (R&B, brit-pop) viseli. Az album nyitószáma már ismerősen csenghet. Az "Érezd a zenét!" már címében is megpróbálja felölelni a zenekar első tíz évét és hitvallását. Nem véletlen tehát, hogy a nagylemez címe is ez lett. Egy vidám hangulatú country-s feelingű nótával folytatódik az album, mely egy öntudatos lány sajátos párkeresését illusztrálja. Ha betartod a játékszabályokat, jöhetsz! Ha nem, akkor "Fütyülök rád!" Egy lírai hangvételű lassú szám a harmadik, az örökkévalóságot szimbolizálja. Azt, hogy vannak olyan pillanatok az életben, amik annyira szépek, hogy legszívesebben megállítanánk az időt, és csak remélni tudjuk, bárcsak "Mindörökké tart..."
Repülni a végtelenben... Feledni minden gondot... Csak Veled... Úgy, mint régen... "Szállnék..." A lassabb tempójú dal után most ismét beindul a ritmus. Ütős R&B-alapok, amitől magával ragad a sodrás.

A remek dalok mellett még szavazhatunk is a felvételekre a csapat weboldalán.

2008. 11. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 11. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 12. 22. 22:07
jyofn
Vendég 2009. 01. 02. 17:59
Dina szia!nekem tetszik.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jubilál a Desperado cikk képei
Desperado - Jubilál a Desperado