Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Utálják a keményzenét, ezért visszatérnek

Limp Bizkit - Utálják a keményzenét, ezért visszatérnek

Az elmúlt napok legnagyobb zenei szenzációja a nu metal vezető együttese, a Limp Bizkit klasszikus felállású visszatérésének a bejelentése volt. A floridai zenekar 1995-ben alakult meg, 1997 júliusában adta ki az első stúdiólemezét. A 2000 októberében megjelent Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water című stúdióalbuma idején állt a pályája csúcsán.

2001-ben Wes Borland gitáros búcsút intett társainak, és a 2003-as, mérsékelt sikerű Results May Vary című korongot követő, hét dalt felvonultató, 2005-ös The Unquestionable Truth (Part 1) című minilemezük már hatalmasat bukott. Az együttes ezután felfüggesztette a működését. Fred Durst énekes a filmiparban próbálkozott, rendezőként és színészként egyaránt. A Limp Bizkit most bejelentette a visszatérését, Wes Borland is csatlakozott a zenészekhez. Elmondásuk szerint sokkal jobban utálják és unják a keményzene mostani képviselőit, mint egymást, ezért térnek vissza. Turnéjuk tavasszal indul, és még idén új stúdióalbummal rukkolnak elő. (Új Szó)

Puha József

2009. 03. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 03. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Duke 2009. 03. 12. 20:28
Oh yeah! Erre vártam! Végre új Limp Bizkit album fog kijönni, és visszatérnek! Amikor tavalyelőtt kezdtem el hallgatni őket, nem ismertem a 2005-ös albumuk számait, de a bukása miatt nem is tervezem pótolni. Csak így tovább Limp Bizkit, győzzétek le a többi kemény bandát, akiket én sem kedvelek annyira! Itt az idő visszacsapni a Kornnak, Metallicának, Linkin Parknak, Slipknotnak, és a többi hasonló bandának! Limp Bizkit, ti vagytok a legjobbak!
Vendég 2009. 03. 17. 18:22
MMR, Lendva, "Csé" és a "Sztárfigyusz"... ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Utálják a keményzenét, ezért visszatérnek cikk képei
Limp Bizkit - Utálják a keményzenét, ezért visszatérnekLimp Bizkit - Utálják a keményzenét, ezért visszatérnek