Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elpusztíthatatlan amerikai csapat

Backstreet Boys - Elpusztíthatatlan amerikai csapat

A floridai Backstreet Boys a kilencvenes évek második felében volt Európa legnépszerűbb fiúcsapata. Közvetlenül az ezredforduló előtt az Egyesült Államokban is befutott – ezzel egy időben kontinensünkről kezdett kiszorulni. Az 1999-es Millennium című nagylemezéből az USA-ban 13,7 milliót értékesítettek. Az utóbbi időben viszont világszerte csak döcög az időközben négytagúvá vált formáció szekere – Kevin Richardson 2006-ban intett búcsút a társainak.

A fiúk – hosszabb kihagyás után – 2005-ben kiadott Never Gone című albumából 800 ezer, a legutóbbi, 2007-es Unbreakable címűből mindössze 124 ezer példány kelt el hazájukban. A népszerűségvesztésbe azonban nem nyugszanak bele. Október 5-én This Is Us címmel új nagylemezzel rukkolnak elő. „Mindig is magasra tettük a mércét. Ezúttal is a jó melódiákra és a popos harmóniákra koncentráltunk, ez remélhetőleg értékes produkciót eredményezett. Szerintem minden előadó átesik hullámvölgyeken, néhány album jobban sikerül, néhány rosszabb fogadtatásra talál. Úgy gondolom, mi még sokáig a színpadon leszünk, és a jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból” – nyilatkozta Howie Dorough.

Backstreet Boys - Elpusztíthatatlan amerikai csapat

„Remek lemezt készítettünk, a srácok hihetetlenül jó dalokat írtak. Úgy érzem, nagy dobás lesz” – fogalmazott Jim Jonsin, a korong egyik producere. Az album beharangozó dalát, a Straight Through My Heart címűt a napokban kezdték el játszani a rádióállomások. (Új Szó)

Puha József

2009. 08. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 08. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 01. 24. 16:28
VALÓBAN NAGYON JÓL SIKERÜLT EZ AZ ALBUM! LE A KALAPPAL!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elpusztíthatatlan amerikai csapat cikk képei
Backstreet Boys - Elpusztíthatatlan amerikai csapatBackstreet Boys - Elpusztíthatatlan amerikai csapat