Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Backstreet Boys: új lemez hamarosan

Backstreet Boys - Backstreet Boys: új lemez hamarosan

Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell és AJ McLean olyan elismert dalszerzőkkel és sztár producerekkel dolgoztak az új albumon, mint T-Pain, Max Martin, RedOne, Soulshock & Karlin, Jim Jonsin és Claude Kelly. A végeredmény egy kitörölhetetlen, mesteri R&B és pop album négy tehetséges zenésztől, akik imádják, amit csinálnak, és fenntartják ritka jelentőségüket egy olyan iparágban, mely állandóan véget vet a hasonló pop csapatoknak.

A "This Is Us" 11 új dala négy képzett, hasonló vízióval rendelkező énekes hangzásvilágát tükrözi, akik számos olyan megpróbáltatáson mentek át, melyek a fiatal korban megszerzett hírnévvel jártak együtt, és akik minden idők egyik legsikeresebb csapatává váltak. A megkérdőjelezhetetlen első klubslágertől, a "Straight Through My Heart"-tól az emelkedetten szárnyaló "Bigger"-ig, a megkapóan őrült "Bye Bye Love"-tól a vágyakozó "She's A Dream"-ig, a "This Is Us" jelentős fejlődést mutat a fiúk dalszövegeiben is, és továbbra is olyan dalokat ad nekünk, melyek milliókat derítettek mosolyra.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy kiadhatjuk ezt az új albumot, és tudjuk, hogy a rajongóink is izgatottan várják. Lenyűgöző művészekkel és producerekkel dolgoztunk együtt, akikkel ezelőtt még sohasem készítettünk dalokat, új hangzásvilágot és területeket felfedezve, és tudjuk, hogy a végső anyag hihetetlenül sikerült." - mondta Nick Carter.

Az elmúlt 12 évben a Backstreet Boys több mint 76 millió albumot adott el világszerte, begyűjtött egy tucat Top 40-es slágert, és a világ közel összes országában bekerült a Top 10-be, melynek köszönhetően ők minden idők egyik legsikeresebb csapata.

2009. 09. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 09. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 09. 23. 5:15
"message": sorry, tegnap a "víz"nél voltam este... de mintha ez lett volna az első a 'figyelőbe'? akko' megint járt bent tegnap is? ;-P (az este legyőzött egy hal: akkora volt, hogy az győzött. hatalmas volt, de nem hagyott névjegyet se...) ;-(

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Backstreet Boys: új lemez hamarosan cikk képei
Backstreet Boys - Backstreet Boys: új lemez hamarosan