Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Limp Bizkit ízelítőt adott új dalaiból

Limp Bizkit - A Limp Bizkit ízelítőt adott új dalaiból

Jövőre visszatér a Limp Bizkit. Az együttes piros sapkás megmondóembere, Fred Durst, a napokban online hallhatóvá tette a rajongók számára legújabb szerzeményeiket.

Egy ideig úgy tűnhetett, hogy a nu metalt, Durstékkel együtt eltemettük. A zenei irányzat utolsó harcosaként a még ma is aktív Linkin Park-ot lehetne csupán megemlíteni, akiknek 2010-ben megjelent albuma megosztotta a kritikusokat.

2009 végén A Limp BIzkit bejelentette, hogy eredeti felállásban (Fred Durst, Wes Borland, Sam Rivers, John Otto and DJ Lethal) újra zenélésbe kezd, új albummal és világ körüli turnéval fenyegettek. Wes Borland, az együttes „sminkmestere” és gitárosa, aki először 2001-ben, majd 2006-ban ismét, kivált a zenekarból, úgy tűnik most végleg megbékélt az együttes tagjaival:
”Rájöttünk, hogy a rock zene jelen állása jobban undorít minket, mint amennyire egymást utáljuk, úgyhogy miért is ne folytatnánk ott, ahol abbahagytuk?”

Limp Bizkit - A Limp Bizkit ízelítőt adott új dalaiból

A nu metal tehát, 2011-ben ismét erőre kaphat. Fred Durst és csapata új lemezen dolgozik.
A rajongók, november 24-én online ízelítőt kaptak, a készülő album, a Gold Cobra dalaiból, és meghallgathatták azt a metál duettet is, amelyben a vendég előadó a Wu Tang Clan híres-hírhedt rappere, Raekwon.

Durst felkonfja a dal előtt mindössze ennyi volt:
„Most olyan kiba***** kemény cuccott hallhattok, hogy lehet ki sem bírjátok. Igazi kőkemény kiba***** rockot.”
A bemutatott dalokat Durst úgy emlegette, mint „non album tracks”, tehát az albumon, majd nem szereplő dalok, bár később azt is megjegyezte, hogy jelenleg semmi nem biztos. Az is lehet, hogy szerepet kapnak majd a lemezen a fentebb említett dalok.

A Gold Cobra, az együttes első stúdióalbuma, azóta, hogy Borland másodjára is visszatért a Limp Bizkit-be. A rajongók a néhány új dallal egyetemben, az album intróját is meghallgathatták, amely Gene Simmons (Kiss) interpretálásában kerül majd fel a lemezre.

„Úgy gondoljuk, hogy bármilyen külön utakra is vitt minket az élet, azt az egyedi, hatalmas energiát soha nem éreztük külön, mint együtt a Limp Bizkit tagjaként. Ezért kezdtük el újra közösen a zenét”, nyilatkozta visszatérésével kapcsolatban az együttes.

Az együttes világ körüli turnéja 2011 tavaszán kezdődik, és terveik szerint ellátogatnak majd olyan helyekre, ahol eddig még sosem játszottak, például Oroszországba is.

Zsuzsi

2010. 11. 25. 19:39

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 30. 18:36
"Bé" ma este is mond mesét ugyan? (Ide lát??) :) Sztárfigyel a befigyel? ;-) a Limp Bizkit szobatiszta, vagy a padlóra piszkít? ;-) SopronKorpács és SopronHorpács: http://lmgtfy.com/?q=sopronkorp%C3%A1cs%2C+sopronhorp%C3%A1cs http://lmgtfy.com/?q=sopronkorp%C3%A1cs%2C+sopronhorp%C3%A1cs

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Limp Bizkit ízelítőt adott új dalaiból cikk képei
Limp Bizkit - A Limp Bizkit ízelítőt adott új dalaibólLimp Bizkit - A Limp Bizkit ízelítőt adott új dalaiból