Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Fiesta: Ho la mi amor (EMI) - maxi

Fiesta - Fiesta: Ho la mi amor (EMI) - maxi

Knapik Tamás és Csordás Tibor a latin hangzásvilágot megtartva ismét komolyabb vizekre evezett. A "Ho la mi amor" a táncoslábúak örömére egy kicsit dinamikusabb, mint a korábbi lassú dal, a "Nem mondtam el". A romantika helyett azonban inkább a szomorúság jellemzi a dalt.

Megjelent a második maxi a Fiesta második, Tűzön át című nagylemezéről. A dalból már a videoklipp is elkészült, melynek első jelenete kísértetiesen hasonlít az Evita (Madonna féle változat) nyitányára; a temetésre, a gyászoló család felvonulására. Ez meghatározza a klipp hangulatát, és hűen tükrözi a daltszöveget. Érdemes végighallgatni!

comCATfuture

2002. 09. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2002. 09. 24. 0:00
IMÁDOM A FIESTÁT,tIBI TE ANGYAL
Vendég 2002. 11. 26. 0:00
Nagyon jól csináljátok,én imádlak titeket és köszönök minden jó számot az összes csaj nevében!Legyetek mindig jók és vidámak!sok szép számot készítsetek!!!Nagyon sok puszit küld Emőke (Sopron)
Vendég 2002. 11. 26. 0:00
A Tibi jó! A székes is, de a TIBI JOBB!!! Jó a zenétek, tök jó a "Még érzem", és az új számotok is! DE A BRATYIS ZSANETT- NAK A FENE ZENÉLNE SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2002. 11. 26. 0:00
Tapi-ról írunk, még sokk jó számot nyomjatok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HÜLYÉK VAGYTOK, HOGY NEM ÍRTOK A FIESTÁ-NAK!? HÓDOLATOM TÖBBIEK !KOMOLYAN A TÖBBIEK "HULLADÉKOK" MÁR MINT A PASIK Tapolca 2002. 11.26. 16:14 Ui:legyetek vidámak
2002. 11. 29. 0:00
A FIESTA AZ EGYETLEN OLYAN ZENEKAR, AMINEK MINDEN SZÁMA TETSZIK!MÁR MEGVAN AZ ÚJ LEMEZÜK IS!MINDEN EGYES SZÁMOT KÍVÜLRŐL FÚJOK!IMÁDOM ŐKET!(SZERINETM MINDKETTEN NAGYON JÓK!!!)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Fiesta: Ho la mi amor (EMI) - maxi cikk képei
Fiesta - Fiesta: Ho la mi amor (EMI) - maxi