Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Azealia Banks újévi ajándéka

Azealia Banks - Azealia Banks újévi ajándéka

Harlem legfelkapottabb üdvöskéje, Azealia Banks az új év alkalmából egy friss kislemezzel örvendeztette meg a nagyvilágot. Nagylemezről, melyre már nagyon várnak a rajongók, még mindig nincs pontos információ.

A dalt maga a repper harangozta be Twitter oldalán, január 1-én. A BBD címet viselő szám valójában még nem a már nagyon várt és végletekig beharangozott debütáló album felvezető száma, ez csak amolyan úri muri. Ajándék a rajongóknak a 2013-as év alkalmából, ugyanis ez az esztendő nagyon fontos lesz Azealia számára. Bemutatkozó albuma, mely a Broke With Expensive Taste címet viseli majd, februárban érkezik. Érthető a nagy várakozás, hiszen a 2012-es esztendő elején hatalmasat robbant az elképesztőre sikeredett 212 című dal. Majd 21. születésnapján május 31-én Azealia kiadta az 1991 című kislemezt. Ezt követte egy igazi szenzáció, M.I.A. Bad Girls című számának remixében is közreműködött, egy másik feltörekvő amerikai rappercsaj, Rye Rye, és a hip-hop nagyasszonyának számító Missy Elliott társaságában.

A BBD-n Banks viszonylag ismeretlen producerekkel dolgozott együtt, név szerint Sup Doodle, Apple Juice Kid és az University of North Carolina leendő professzorával, Stephen Levitinnel. Amerikában az a jó, ha tehetséges vagy, megkapod a lehetőséget a bemutatkozásra, és ha tényleg jó vagy, az ismertség majd jön magától.

2013. 01. 03. 12:21

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Azealia Banks újévi ajándéka cikk képei
Azealia Banks - Azealia Banks újévi ajándéka