Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ashley hangja mesébe illő

Ashley Tisdale - Ashley hangja mesébe illő

A High School Musical-trilógia után egy térhatású, számítógép-animációs mesében is megmutatja énekhangját Ashley Tisdale. Ráadásul a magyar mozikba került A Mikulás mentőakció című 3D-s alkotásban tényleg hallhatjuk őt, mert a dalok eredeti formájukban szólnak – magyar felirat kíséretében.

A Zack és Cody-sorozatokból, no és persze a High School Musical, azaz a Szerelmes hangjegyek című trilógiából ismert a tengeren túl két szólólemezt is elkészítő Ashley Tisdale idén A Mikulás mentőakció című 3D-s alkotásban is részt vett, s újra énekelt! Ráadásul a Do or Die című dalban a Hobbit-trilógiából és a Sherlock Holmes-sorozatból ismerős Martin Freeman a partnere, aki szintén hangját adta a családi mozihoz.

Bár a produkció szinkronjában Görög Lászlótól Kerekes Józsefen át Harsányi Gáborig és Andresz Katiig egy sor színművész vett részt, a felcsendülő dalok kivétel nélkül eredeti formájukban szólalnak meg, magyar felirattal. Bár szokatlan lehet egy mese esetében az olvasás tudás elvárása, az időutazással tarkított történet nem is feltétlenül az ovis korosztálynak való. Hiszen hiába olvassa nekik anyu a dalszövegeket, vagy próbálja elmagyarázni a tér–idő kontinuumot apu! Márpedig felnőtt, de már kiskamasz szemmel is pont az időutazás és az ahhoz köthető apró részletek a legszórakoztatóbbak a filmben, merthogy, míg egy mozzanatnak az egyik pillanatban még nem tulajdonítunk különösebb jelentőséget, addig később kiderül: nem puszta véletlenekről van/volt szó!
 

Balajti Péter

2013. 11. 28. 21:04

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ashley hangja mesébe illő cikk képei
Ashley Tisdale - Ashley hangja mesébe illő