Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ünnepvárás Tom Odell-lel

Tom Odell - Ünnepvárás Tom Odell-lel

Az Egyesült Királyságban a karácsonyvárás fontos része a John Lewis áruházlánc ünnepi reklámfilmje és annak kísérőzenéje, amely slágerátdolgozás. Az elmúlt két év kísérőzenéi listavezető volt a brit rangsorban.

Az ideit az 1990-es születésű Tom Odell énekli, aki két éve az Another Love című szerzeménnyel vált ismertté. Első nagylemeze, a Long Way Down tavaly júniusban került forgalomba.

A John Lewis áruházlánc 2012-es reklámdalát Gabrielle Aplin adja elő. A The Power of Love, a Frankie Goes to Hollywood 1984-es felvételének átirata a karácsony előtti héten tanyázott a brit csúcson. A tavalyit Lily Allen énekli. A Somewhere Only We Know, a Keane 2004-es zeneszámának átdolgozása december első hetében került az élre, majd egy hét kihagyás után két hétre visszatért oda, és az ünnepek alatt is uralta a mezőnyt.

Tom Odell - Ünnepvárás Tom Odell-lel

Az idei dal nem listavezető-esélyes. Tom Odell John Lennon Real Love című szerzeményét énekli. Az átirat november 6-án jelent meg, és a november 9-én publikált brit rangsor 21. helyén debütált. A Real Love a múlt héten a hetedik pozícióba jött fel, a héten a 14. helyen szerepel.

Puha József

2014. 11. 25. 22:33

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ünnepvárás Tom Odell-lel cikk képei
Tom Odell - Ünnepvárás Tom Odell-lelTom Odell - Ünnepvárás Tom Odell-lel