Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sztárdömping a Tolcsvai Borfesztiválon

Tolcsvai Borfesztivál - Sztárdömping a Tolcsvai Borfesztiválon

Idén már 13. alkalommal rendezik meg a Tolcsvai Borfesztivált augusztus 5. és 7. között a műemléki védettségű Szirmay–Waldbott kastély gyönyörű parkjában, Tolcsván. Az elsősorban zenei rendezvény showmanje Vajtó László lesz.

A háromnapos fesztiválon a színvonalas magyar könnyűzenéből elsőrendű válogatást kapnak a résztvevők. A szervezők ugyanis olyan neves előadókkal színesítették a fesztivál programját, mint például az Edda Művek, a Kerozin, Voksán Virág, a Margaret Island, Simon Fruzsi vagy az új énekesnővel érkező Unisex zenekar. A garantált jó hangulatról a fent említetteken kívül olyan előadók gondoskodnak még, mint az Irigy Hónaljmirigy vagy Bagi Iván humorista, de – a hely szellemének megfelelően – a tolcsvai mulatozási szokásokba is betekintést nyerhetünk a Tolcsvai Dalkör és a Tolcsvai Táncosok közreműködésével.

Tolcsvai Borfesztivál - Sztárdömping a Tolcsvai Borfesztiválon

A fesztivál fényét tovább emeli a műsorvezető személye, a poénszóró „bemelegítő” animátor, Vajtó László. A miskolci showman számos fesztivál, rendezvény, falunap, valamint szépségversenyek közkedvelt szpíkere, aki pörgő poénjaival sosem hagyja lankadni a közönség figyelmét. Laci az, aki bemelegíti, szórakoztatja, megmozgatja és aktivizálja a közönséget, azaz interaktívvá teszi a műsort.

A szórakoztató előadásokon túl a három nap során még egy szervezett VIP-túrán is részt vehetünk, amelyen Tokaj-Hegyalja legjobb borait kóstolhatjuk végig.

Bővebb infó és program: http://www.tolcsva.hu/borfesztival

Puha József

2016. 07. 31. 18:26

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

domino qiu qiu 2016. 08. 22. 8:10
There are so many aspects to this, and you have opened up another train of thought for me to examine. Thank you for your insight. http://dominobet.com | http://SBOBETPOKER.com

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sztárdömping a Tolcsvai Borfesztiválon cikk képei
Tolcsvai Borfesztivál - Sztárdömping a Tolcsvai BorfesztiválonTolcsvai Borfesztivál - Sztárdömping a Tolcsvai Borfesztiválon