Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Robin, aki trance-ba esett

Robin Fox - Robin, aki trance-ba esett

Robin Fox új csillag a trance világában. A leányzó tavaly előtt robbant be az amerikai dance színtérre, amikor „I See Stars" című száma a 13. helyig kúszott a Billboard magazin diszkólistáján.

Robin Miamiban él , akárcsak producere, Ford. A hölgy eredetileg Bostonból származik, amely sokkal inkább a rock’n’roll városa. Robin azonban a B-52’s,a punk rock és a 80-as évek popzenéje mellett a disco muzsikát is szerette, például a The Supremes dalait. „Imádok táncolni! Így a dance zene a véremben van." - nyilatkozta a NAJM Records webhelyén. S bár sohasem tanult semmilyen hangszeren játszani, énekelni mindig szeretett volna. Otthon a lemezeket hallgatva énekelgetett és beleképzelte magát Donna Summer és Giorgio Moroder helyébe.
Az „I See Stars" (Csillagokat látok) egy szerelmes trance dal, amelynek háttere egy 3 hónapig tartó kapcsolat. Bár van aki drogos nótának érzi, ami Robint nem zavarja. A dalt először a Miamiban működő Power 96 rádióállomás kezdte rendszeresen játszani - főleg miután a leányzó a nyakukra járt ennek érdekében. „Hallgattam a Power 96-ot és tudtam mi piacképes." -nyilatkozta Robin, akinek producere, Ford sem mentes a zene „vírusától": saját bandájával a Duran Duran és a Depeche Mode zenei világát idéző zenéket készített és a leányzó segítségével (!) lemezszerződéshez is jutott.
A trance zenével Miamiban ismerkedett meg egy klubban, ahol egy évet töltött el és ahol sok izzadt, részeg fazon vette körül éjszakánként. A zene akkor még nem tetszett neki , mert nem volt szövege. Aztán megtört a jég. Robin dalát elkezdték játszani. „Ez egyfajta elégtétel és most már tényleg szeretem a trance zenét. Sok jó előadó van, például Sonique, Alice DJ és Grace. Az én kedvenc dalom Sasha és Marie-tól a „Be As One." Négy-öt éve hallottam Kaliforniában és a mai napig a kedvencem!" - nyilatkozta a leányzó az említett webhelyen.
Robin aktuális kislemeze a „Superstar" , illetve jön az LP is.

2002. 08. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 08. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Robin, aki trance-ba esett cikk képei
Robin Fox - Robin, aki trance-ba esett