Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Feloszlik a Suede!

Suede - Feloszlik a Suede!

Most már egyre valószínűbb, hogy a téli angliai turnéját követően feloszlik a Suede! Eddig csak pletykák keringtek a Zenekar feloszlásáról, de most nyilatkozatban is megerősítették a hírt, hogy 2004-ben már külön utakon járnak a Suede tagjai.

Az indie zene képviselői, a Suede a napokban hivatalosan is megerősítette, hogy az angliai turnéjukat követően, a 2004-es évben már a szóló projektjeiken kívánnak dolgozni és a jövőben már nem várható, hogy közösen albumot készítsenek.

Ezt már sokan sejthették, hiszen a Zenekar nemrég jelentette meg greatest hits kiadványát, a "Singles" című albumot.

Ahogyan a Zenekar tagjai fogalmaztak: "Addig nem jelentetnek meg új albumot közösen, amíg nem érzik, hogy művészileg eljött az ideje. A következő évtől pedig a Suede tagjai saját projektjeiken fognak dolgozni. De ez a bejelentés nem érinti a már leszervezett angliai turné időpontjait."

"Suede szeretné megköszönni a rajongóknak az éveken át tartó kitartást. Találkozunk a következő életben!"- búcsúzott el a rajongóitól a Suede.

fkriszta

2003. 11. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 11. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 04. 23. 0:00
Kár értük, jók voltak...
benstiller 2005. 11. 22. 19:03
Botrány! A legjobb zenekar volt... De Brett Anderson és Bernard Butler folytatja The Tears néven! Hála istennek! Borzasztó, hogy itthon talán nem is ismerik őket. Micsoda élmény marad ki az életükből! Számomra a megnyugvást jelenti Brett Anderson hangja. És a zene... HALLGASSÁTOK és ÉREZZÉTEK! Hihetetlen!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Feloszlik a Suede! cikk képei
Suede - Feloszlik a Suede!