Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Liza második klipje, a Záporesőről

Liza - Liza második klipje, a Záporesőről

Liza első slágere a Záporeső az év elejétől kiugró siker annak ellenére, hogy nagylemeze csak tavasszal jelenik meg. Azonban azt kevesen tudják, hogy a dalról két videó klip is készült.

Az első verzió forgatására az előadó lázasan érkezett, ami nem csak azt fémjelezte, hogy milyen mértékben szerette volna bele vetni magát a munkába, hanem azt is, hogy csak egy lázcsillapító injekció segítségével sikerült csak talpra állítani.

A Producer és az előadó természetesen nem merték ezt sem a lemezkiadójuknak, sem a stábnak elmondani, nehogy lefújják az egészet.
A forgatás története szerint Liza és barátnői, akivel együtt laktak, egy esti spontán kerti házibulit rendeztek, amit a jó hangulat mellett egy esti záporeső tett volna hangulatossá.
Az időjárás előrejelzés szerint, aznap este esni kellett volna az esőnek, de a sors közbe szólt és a forgatás helyszínén egy csepp eső sem esett, ami egyfelől szerencse, mert Liza számára az lett volna a vég, ha betegen az esőben kellett volna produkálnia magát.

Liza - Liza második klipje, a Záporesőről

A forgatás után úgy döntöttek, ha már nem esett az eső és az előadó sem volt a legjobb formájában, inkább újra forgatják a klipet, de ezennel nem bízzák magukat Fortuna kegyeire és inkább zárt térben forgatnak. Az eredmény a zenecsatornán látható. Liza jókedvű és energikus, és a klipben láthatóan nem, de hallhatóan „ …csak hull a Záporeső”!

Minap egy televíziós zenei műsor felvételén, Liza fellépése után a stábbüfénél Győzike, a Romantic frontembere váratlanul lerohanta Lizát a fiatal énekesnőt, akit a Záporeső című, egyre nagyobb és ismertebb sláger előadójaként ismerhetünk. Persze nem azért, amire az első pillanatban sokan gondolnának. Győzike kijelentette, hogy az Ő kislánya nagy kedvence a fiatal előadó, Liza. Sőt, náluk otthon a Záporesőt az egész osztály dúdolja. Lizától megtudtuk, a tavasszal megjelenő albumból mindenféleképpen küld egy dedikált példányt Győzike kislányának.

Simon Péter

2004. 04. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2004. 04. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 04. 16. 0:00
hogyhogy mi?
Vendég 2004. 08. 21. 0:00
segitsetek megkeresni a zaporeso szamot
Vendég 2006. 05. 31. 14:40
Hol van a szám, a száporeső?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Liza második klipje, a Záporesőről cikk képei
Liza - Liza második klipje, a ZáporesőrőlLiza - Liza második klipje, a Záporesőről