Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Cliff Richard még 63 évesen is a Top 10-ben

Cliff Richard - Cliff Richard még 63 évesen is a Top 10-ben

Sir Cliff Richard 5 évtizedes karrierje alatt több, mint 200 albumot jelentetett meg. A Something's Goin' On upbeat popdalok és érzelmes balladák izgalmas gyűjteménye. A zenei anyagot Nashville-ben és Miami-ban vették fel, két számban ( I Cannot Give You My Love, How Many Sleeps) közreműködik Barry Gibb is.

Cliff nyári UK-turnéján a rajongók legnagyobb örömére már bemutatta az új dalok többségét. A Something's Goin' On kislemezdal múlt héten jelent meg és a 9. helyen debütált a UK-ban! Ez már önmagában is pompás hír, de még lenyűgözőbb, ha hozzátesszük, hogy ez már a 67.alkalom, hogy Cliff Richard a Top10-ben debütált egy kislemezzel a szigetországban.

1958-ban történt, hogy Harry Rodger Webb felvette a Cliff Richard nevet és megalapította a The Driftlers zenekart. Később azonban rájöttek, hogy ilyen néven már létezik egy híres amerikai soul együttes, így a The Shadows néven folytatták tovább. Cliff első kislemezdala a Move It # 2 lett a UK listán és innentől kezdve pályafutása történelem. Sokan még emlékeznek Cliff és Elvis párbajára a slágerlistákon. A ma 63 éves sztár még mindig tele van lendülettel és számtalan ötlete vár megvalósításra. 2003-ban jelent meg Cliff At Christmas című lemeze, amely szintén a Top10-ben debütált. Idén áprilisban pedig 14 (!) Royal Albert Hall-koncertjére 48 órán belül elfogytak a jegyek. Cliff legújabb albuma hamarosan a honi boltokban.

Jónap Tamás

2004. 10. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 10. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Cliff Richard még 63 évesen is a Top 10-ben cikk képei
Cliff Richard - Cliff Richard még 63 évesen is a Top 10-ben