Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jövő év elején új Bon Jovi lemez!

Bon Jovi - Jövő év elején új Bon Jovi lemez!

Jon Bon Jovi és csapata egy cseppet sem pihen. A heteken belül piacra kerülő „100.000.000 Bon Jovi Fans Can’t Be Wrong” címet viselő exkluzív díszdobozos kiadványuk mellett már egy új albumon dolgoznak.

A Bon Jovi zenekar eddig sem a láblógatásról volt híres, de hiába telnek-múlnak az évek a húsz éve fennálló csapat folyamatosan valami újjal próbál előrukkolni. November közepén kerül a lemezboltokba a „100.000.000 Bon Jovi Fans Can’t Be Wrong” című 4 CD-t és 1 DVD-t tartalmazó exkluzív díszdobozos kiadványuk, melyben eddig ki nem adott Bon Jovi dalokat, régi demok anyagát, B-oldalas számokat, valamint hivatalosan Bon Jovi lemezen meg nem jelent szerzeményeket találhatunk majd meg.

Bon Jovi - Jövő év elején új Bon Jovi lemez!

Ennek előkészületei mellett a New Jersey-i rockerek már a nyár folyamán szakítottak arra időt, hogy egy új album felvételeibe belekezdjenek. Ha minden igaz, a munka már olyan jól halad, hogy 2005. év elejére már a kezünkbe is vehetjük a vadonatúj Bon Jovi stúdióalbumot. A lemez társzerzője és producere John Shanks, de továbbra is a Jon Bon Jovi- Richie Sambora szerzőpáros nevéhez fűződik a dalok többsége. Richie elmondása szerint egy igazán rockos, erősen gitárcentrikus albumot hoztak össze, melyhez hasonló reményeket fűz a híres gitáros, mint korábbi korongjaikhoz. Véleménye szerint a stabil rajongótáboron kívül újabb rétegeket fog megszólítani ez a lemez, mert egy jóval frissebb, mai hangzásvilágot tükröző Bon Jovi lemezt készítettek el.

A legutóbbi Bon Jovi stúdióalbum, a "Bounce" 2002-ben látott napvilágot. Azóta egy nagyméretű világkörüli turnén vannak túl a már 40-es éveiket taposó rockerek, utoljára pedig fennállásuk 20. évfordulójára kiadott „This Left Feels Right” című koronggal örvendeztették meg rajongóikat, éppen egy évvel ezelőtt, 2003 őszén.

fkriszta

2004. 10. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 10. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jövő év elején új Bon Jovi lemez! cikk képei
Bon Jovi - Jövő év elején új Bon Jovi lemez!Bon Jovi - Jövő év elején új Bon Jovi lemez!