Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bon Jovi albumpremier hazánkban is

Bon Jovi - Bon Jovi albumpremier hazánkban is

A Bon Jovi új stúdióalbuma, a „Have a nice day” címet viselő korong a napokban lát napvilágot, melynek alkalmából egy látványos nemzetközi premiert szervezett lemezkiadójuk. Európa többi országához hasonlóan hazánk sem maradhatott le erről az eseményről.

A már több mint húsz éve regnáló Bon Jovi csapata idén ősszel hosszas várakozás után új stúdióalbummal jelentkezik. A „Have a nice day”, a zenekar immár kilencedik stúdiólemeze szeptember közepén kerül a lemezboltok polcaira, az első maxit, a címadó dalt pedig már megismerhette a rádióhallgató közönség. A zenekar utolsó stúdióalbuma, a „Bounce” 2002-ben látott napvilágot, azóta egy akusztikusabb hangvételű, de korábbi dalaikat feldolgozó jubileumi lemez, a „This Left feels right” jelent meg, valamint egy rajongóknak szánt kiadatlan felvételeket tartalmazó kiadvány, a „100.000.000 Bon Jovi Fans Can’t Be Wrong”. Így egy közel három éves várakozás után most ismét vadonatúj dalokat felvonultató Bon Jovi lemezhez juthat az igényes rock zene rajongótábora.

Bon Jovi - Bon Jovi albumpremier hazánkban is

Ezt a felfokozott várakozást kihasználva döntött úgy a Bon Jovi csapata, hogy az album megjelenését megelőző ún „launch party”- sorozatot szervez; Európában , illetve az Egyesült Államokban egy hatalmas koncerttel ünnepli meg az új lemezt, mindezt úgy, hogy a világ minden táján láthatóvá-hallhatóvá tegyék az eseményt. Az európai premiert szeptember 16-án este tartották az amszterdami Heineken Music Hall-ban, melyet az itthoni kiadójuknak, a Universal hazai képviseletének köszönhetően több száz rajongó kísérhetett figyelemmel élőben, innen Magyarországról. Az eredetileg rövidebb fellépésnek tervezett esemény szinte nagykoncert jelleget vett, a nagy Bon Jovi slágereken kívül több új dalt is itt hallhattunk először élőben. Kellő bemelegítés volt ez a most megjelenő albumhoz, amit vélhetően több millió fiatal vár izgatottan. Amit már tudunk, hogy a lemez producere ezúttal John Shanks volt, aki Grammy-díjas producer és elsősorban a country műfajában jeleskedett eddig. Az album 12 dala közül a címadó „Have a Nice Day”-n kívül még egy dal lehet ismerős a rajongók számára, a „Last Man Standing”, ami a múlt évi „100.000.000 Bon Jovi Fans Can’t Be Wrong” albumon már szerepelt, igaz egy jóval akusztikusabb, egyszerűbb formában, amit ha minden igaz, most egy sokkal rockosabb hangszerelésben hallhatunk vissza. A végeredményt pedig hamarosan a kezünkben foghatjuk, hiszen a napokban már minden nagyobb boltban megtalálható lesz az új korong. Addig is: HAVE A NICE DAY!

fkriszta

2005. 09. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 09. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 09. 20. 10:58
Egyszerűen zseniális a csapat már nagyon régota rajongok értük és sosem csalodtam bennűk minden tiszteletem az övűké Saci
Vendég 2005. 09. 21. 17:38
nekem is
Vendég 2005. 09. 21. 22:49
Az új Bon Jovi album rettenetesen rossz lett, ne vegye meg senki!!! Én régen szerettem a zenéjüket, meg a régieket még ma is szeretem, de több albumot tuti nem veszek. A BON JOVI IDEJE LEJÁRT!!! Ez az új album még pop zenének is rossz, nem hogy rocknak. Azt mondom felesleges ilyen zenekarnak a koncertjére pénzt kiadni, aki ennyire pocsék lemezt ad ki, a régi nagy sikerek után. Még szerencse, hogy van egy TRAMBULIN Magyarországon. A nagy BON JOVI ma már tanulhatna tőlük!!! Sokkal jobbak a számaik, mint ennek a gyenge mai Bon Jovi-nak.
Vendég 2005. 09. 25. 14:54
Szerintem meg szuper a 'Have a nice day'!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Bon Jovi albumpremier hazánkban is cikk képei
Bon Jovi - Bon Jovi albumpremier hazánkban isBon Jovi - Bon Jovi albumpremier hazánkban is