Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

2 óráig hallgatták ki Bécsben a magyar dj-t

Dj Sly - 2 óráig hallgatták ki Bécsben a magyar dj-t

Tucatnyi fellökött ember, szabálysértések, megszámlálhatatlan piros lámpa – röviden ez a Valami kell c. videoklip forgatás napjának mérlege. A rendbontó DJ Sly-nak a felvételt megszakítva kellett felelnie tetteiért egy bécsi rendőrörsön.

Tudniillik, hogy a képanyag egyik részét Bécsben, az egyik legforgalmasabb utcában forgatták, ahol a lemezlovasnak testhez illő feladatot kellett végrehajtania. Órákon keresztül kellett a járókelők között rohannia félrelökve őket, autók között cikázva, piros lámpán keresztül szaladnia, hiszen neki mindig "valami kell"! Az egyik jelenetnél sikerült egymás után 6 embert úgy félrelöknie, hogy amikor visszafelé rohant, egy idős bácsi lesben állva egyszer csak kirontott a tömegből, és teljes erejével egy kirakathoz lökte Sly-t!

Mikor már az egész stáb érezte, hogy egyre veszélyesebbé válik a forgatás már késő volt - a rendőrök a teljes kompániát bevitték az osztrák kerületi kapitányságra. Sly-t átkutatták, majd közel 2 órán keresztül hallgatták ki, mint esetleges zsebtolvajt. A felvételeket is leellenőrizték, majd felszólították a stábot, hogy a területet azonnal hagyják el, és nem forgathatnak semmit semmilyen körülmények között!

Valószínűleg a bécsi polgárok bosszúságára, a felvételek egész jól sikerültek, így a stáb frusztráltan, de elégedetten tért haza a kimerítő és izgalmakkal teli nap után Magyarországra!

Ferenczi Attila

2006. 03. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2006. 03. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 03. 18. 14:52
talán azért volt mindez, mert Sly egy p.ö.cs...
Vendég 2006. 03. 18. 18:21
Miért, kicsoda ez a Sly? A Stallone rokona?
happy 2006. 03. 18. 18:24
Az egész cikk csak kamu. Nagyon PR-íze van, gyerekek. Ki lehetett volna találni valami jobbat is, mert ez inkább siralmas képet fest valami agynélküli potmétertologatóról. És tényleg, ki ez?
peti 2006. 03. 19. 18:14
Zenét hol lehet letölteni?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

2 óráig hallgatták ki Bécsben a magyar dj-t cikk képei
Dj Sly - 2 óráig hallgatták ki Bécsben a magyar dj-t