Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Metrosection album

Metrosection - Új Metrosection album

A 2003-ban alakult zenekar sikeresen túllépet a korábbi "feldolgozgatunk aztán majd lesz valami" stádiumon, amibe sok fiatal zenekar esik bele, bár ebből kimászni azonban tészta. Ahelyett, hogy a könnyebb utat választották volna, a Metrosection nem kívánt más tollával ékeskedni és az akkor két éves zenekar (új taggal bővülve) nekilátott a lemezgyártásnak.

Igen hölgyeim és uraim! Kezemben köszönthetjük az 5 számos, külsejét tekintve igényesen egyszerű korongot. A CD szolid megjelenésével ellentétben a rajta található hanganyag kétségtelenül megállná a helyét akármelyik zenetévén. Nevet ugyan nem visel, angolul szól, de könnyed természetességgel, mászik a fülbe, de nem zavaróan. Ám a könnyű, slágeres dalok nem párosulnak, az őket megerőszakoló manapság egyre jobban elharapódzó zenei igénytelenséggel. Ez kérem zene. Össze van rakva, gondolkodtak rajta, foglalkoztak vele, gyakorolták. Ügyesek a fiúk.

Metrosection - Új Metrosection album

Személyes kedvencem a For a Good While című számuk ami a negyedik helyet foglalja el a CD-n. Nem tudom, kinek mi tetszik, de nekem tetszenek az életérzés számok. Fogalmaim szerint ez besorolható ebbe a kategóriába.

Konka Dániel

Az együttesről el kell mondanom még, hogy a hírek szerint készül az új weboldaluk, ám addig a régit használják, szóval a hivatalos honlap a következő:

2006. 11. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2006. 11. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új Metrosection album cikk képei
Metrosection - Új Metrosection albumMetrosection - Új Metrosection album