Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új klipet forgatott a LINK

LINK - Új klipet forgatott a LINK

A LINK csapata a napokban forgatta le második videóklipjét, mely ismét egy régi nagy sláger feldolgozása, az Első Emelet egykori 'Csakazértis szerelem' című dalának az újraértelmezésére vállalkoztak a fiúk. A helyszín és a ruhák sem a megszokottak: a LINK tagjai hímivarsejteket testesítenek meg, méghozzá egy állatkórház falain belül.

Sokan talán észre sem vették… Volt aki fejfájásra panaszkodott, néhányan érthetetlen okból kilöttyintették a kávét, és kimaradt egy 117-es busz… Sok apró, csalhatatlan jel:a világ örökre megváltozott. A Holdra szállás óta a legjelentősebb történés a LINK zenekar életében: a film forgott tovább, szalagra került a „Csakazértis szerelem”.

Az 5 barátságos elmebeteg ezúttal valóban mérföldkövet döngölt a magyar klip gyártás buktatókkal teli rögös országútjába. Egy állatkórházban hímivarsejtként rohangásztak hosszú éjjeleken át, miközben a mit sem sejtő orvosok közül többeket kellett elsősegélyben részesíteni. Mi visz rá mellékállásban épelméjűnek mondható rockzenészeket arra, hogy fehér cicaruhában fejjel rohanjanak a falra?

LINK - Új klipet forgatott a LINK

Aki még nem ismerné a bandát: a LINK egy öttagú magyar zenekar, mely reggae, rock, ska, pop, punk - és még ki tudja, milyen - stílusban készíti el egy-egy nagy sláger feldolgozását - többek között. A magyar zenecsatornán már láthatjátok első videoklipjüket, a "Nyár van" újraértelmezését, melynek folytatása lesz a mostani "Csakazértis szerelem". Bemutatkozó albumuk változatos és kissé persze elmebeteg hangzása üdítően hat az egyen-piac csilingelései között, legyen szó akár az "Induljon a banzáj" vagy a „Csakazértis szerelem” átiratáról.

fotók: Kelemen András

2007. 01. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 01. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új klipet forgatott a LINK cikk képei
LINK - Új klipet forgatott a LINKLINK - Új klipet forgatott a LINKLINK - Új klipet forgatott a LINKLINK - Új klipet forgatott a LINKLINK - Új klipet forgatott a LINK